Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Ο Μανώλης Ισχάκης είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος. Ένας άνθρωπος τον οποίο συντροφεύει και καθοδηγεί η χαρά της προσφοράς στους άλλους σε όλα τα βήματά του μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «…Είμαι ένας άνθρωπος που παθιάζεται να βλέπει ανθρώπους να ζουν τις ζωές τους όπως τις ονειρεύονταν και ακόμη καλύτερα! Είμαι αυτός που από μικρός, όταν άκουγα κάποιον να δυσκολεύεται πάνω σε ένα θέμα, θα έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να τον νιώσω, να τον κατανοήσω και να τον βοηθήσω, ακόμη και με την αφέλεια ενός μικρού παιδιού να λύσει ότι τον δυσκόλευε. Δεν τα κατάφερνα πάντα, αλλά αυτό με έκανε να θέλω να γίνομαι συνέχεια καλύτερος. Σήμερα, λοιπόν, θέλω να πιστεύω ότι είμαι ο άνθρωπος που εξέλιξε και εξελίσσει αυτό το πάθος καθημερινά!» αναφέρει ο Μανώλης Ισχάκης στο zougla.gr με αφορμή το σεμινάριο «Restart! Η Δεύτερη Ευκαιρία», το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom στις 21, 22 και 23 Μαΐου και το οποίο συνοδεύεται από bonus group coaching για έναν ολόκληρο μήνα στις ημερομηνίες 25/5, 31/5, 7/6, 14/6 και 21/6.

Η μέθοδός του είναι πολυδιάστατη και μοναδική καθώς αντλεί και συνδυάζει γνώσεις από τη σύγχρονη θετική ψυχολογία, το NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), την κβαντική φυσική, τη γλωσσολογία και τη φιλοσοφία. Μέσω αυτής έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ενεργοποιήσουν τον εγκέφαλό τους και να γνωρίσουν εξαιρετική επιτυχία στη ζωή τους.

Ο Μανώλης Ισχάκης είναι ιδρυτής της μεθόδου Holistic Result Transformational Coaching® και εδώ και μερικά χρόνια δραστηριοποιείται στο Λονδίνο. Η πανδημία τον έφερε ξανά στη γενέτειρά του, την Αθήνα, όπου, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, συνεχίζει να καλύπτει τις υποχρεώσεις του στο εξωτερικό και ταυτόχρονα διευρύνει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στη χώρα του, κάτι που ήταν πάντα στα σχέδιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μέθοδός του είναι πολυδιάστατη και μοναδική καθώς αντλεί και συνδυάζει γνώσεις από τη σύγχρονη θετική ψυχολογία, το NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), την κβαντική φυσική, τη γλωσσολογία και τη φιλοσοφία. Μέσω αυτής έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ενεργοποιήσουν τον εγκέφαλό τους και να γνωρίσουν εξαιρετική επιτυχία στη ζωή τους.

 

 

Ο Μανώλης Ισχάκης αποκαλύπτει στο zougla.gr τι χρειάζεται να έχει κάποιος στο μυαλό του για να μπορεί να αλλάξει τη ζωή του και εξηγεί τι περιλαμβάνει το Holistic Result Coaching.

Μανώλη ποιος είσαι;

Το ποιος είμαι πρέπει να σου πω ότι το μαθαίνω κάθε μέρα. Για να απαντήσω όμως στην ερώτησή σου, θα σου πω ότι μέχρι σήμερα είμαι ένας άνθρωπος που παθιάζεται να βλέπει ανθρώπους να ζουν τις ζωές τους όπως τις ονειρεύονταν και ακόμη καλύτερα! Είμαι αυτός που από μικρός όταν άκουγα κάποιον να δυσκολεύεται πάνω σε ένα θέμα, θα έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να τον νιώσω, να τον κατανοήσω και να τον βοηθήσω, ακόμη και με την αφέλεια ενός μικρού παιδιού, να λύσει ότι τον δυσκόλευε. Δεν τα κατάφερνα πάντα αλλά αυτό με έκανε να θέλω να γίνομαι συνέχεια καλύτερος. Σήμερα λοιπόν, θέλω να πιστεύω ότι είμαι ο άνθρωπος που εξέλιξε και εξελίσσει αυτό το πάθος καθημερινά!

Πώς προέκυψε αυτό το  πάθος;

Κάθε φορά που ανασύρω στη μνήμη μου στιγμές από την παιδική μου ηλικία, ανακαλώ τα κομμάτια εκείνα που μου θυμίζουν πώς ενεργούσα ως παιδί. Θα ήθελα να εστιάσω σε δύο, τα οποία φωτίζουν βασικά στοιχεία του χαρακτήρα μου και διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό αυτό που είμαι και κάνω σήμερα. Το πρώτο είναι ότι δεν ήθελα ποτέ να γιορτάζω τα γενέθλιά μου. Και δεν το έκανα. Θεωρούσα ότι αυτή η ημέρα είναι ημέρα των γονιών μου. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι, την ημέρα που θα ανακαλύψω τον απώτερο σκοπό της ζωής μου, αυτήν και θα ορίσω ως ημέρα των γενεθλίων μου. Όταν θα είμαι σίγουρος για το ποιος είμαι και τι είναι αυτό που με εμπνέει να προχωρήσω. Αυτές οι σκέψεις με οδήγησαν στο να ξεκινήσω ένα απαιτητικό ταξίδι προσωπικής βελτίωσης με πολλές ανηφόρες και κατηφόρες. Το δεύτερο είναι ότι κάθε φορά που έπιανα στα χέρια μου σοκολάτα, την αγαπημένη μου λιχουδιά, δεν την έτρωγα ποτέ αμέσως. Πρώτα περίμενα να συναντήσω την αδερφή μου και τότε την έκοβα στη μέση, της έδινα το ένα κομμάτι και έπειτα έτρωγα το άλλο. Αυτή η αίσθηση του δοσίματος και της χαράς που αντλώ από αυτό με συντροφεύει και καθοδηγεί τα βήματά μου μέχρι σήμερα. Έτσι θεωρώ πως προέκυψε αυτό το πάθος.

Τι ακριβώς είναι αυτό που κάνεις και γιατί κάποιος να το προτιμήσει έναντι άλλων μεθόδων αυτοβελτίωσης;

Έχω δημιουργήσει την Ακαδημία Ηγεσίας & Εξαιρετικής Επιτυχίας, μέσω της οποίας οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν πώς να ενεργοποιούν τον εγκέφαλό τους και έτσι να εκτοξεύσουν τα αποτελέσματά τους. Αυτό γίνεται μέσω της μεθόδου Holistic Result Coaching ®, μιας εντελώς διαφορετικής μεθόδου που έχω δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Το HRC είναι μια μέθοδος εκπαίδευσης, σχεδιασμένη να εστιάζει στο ολιστικό αποτέλεσμα που επιθυμεί στη ζωή του ένας άνθρωπος. Ολιστικό αποτέλεσμα ονομάζουμε τον τρόπο ζωής ενός ανθρώπου με αρμονία, ισορροπία και εξαιρετική επιτυχία σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς της ζωής του. Και ο λόγος είναι γιατί, πολύ απλά, τι νόημα έχει π.χ. να είναι κάποιος εκατομμυριούχος αλλά να μην έχει τον χρόνο να δει την οικογένειά του ή να κάνει ό,τι άλλο θέλει; Τι νόημα έχει, να έχει κάποιος μια σχέση ή να έχει οικογένεια, και να μην επικοινωνεί ουσιαστικά με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του και έτσι να νιώθει μόνος ή μόνη;

Κυρίως, τι νόημα έχει, να έχει κάποιος χρήματα και να πιστεύει ότι επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους άλλους, αλλά μέσα του να νιώθει ένα κενό, μια ματαιότητα και να μην ξέρει ποιος ουσιαστικά είναι;
Στόχος λοιπόν μέσα από το Holistic Result Coaching® (HRC) είναι να ζούμε στους κύριους τομείς της ζωής μας (εγώ και ο εαυτός μου, εγώ και οι σχέσεις μου, εγώ και τα οικονομικά μου) με πλήρη αρμονία γιατί είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Τι περιλαμβάνει το Holistic Result Coaching® (HRC) και πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει;

Το HRC περιλαμβάνει τη διαδικασία εκπαίδευσης 5Rη οποία περιέχει τα 5 βήματα-σεμινάρια προς την Ηγεσία και την Εξαιρετική Επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα:

1)    Το Rethink! Η Γλώσσα του Ασυνείδητου Νου είναι ένα online πρόγραμμα διάρκειας 12 εβδομάδων σχεδιασμένο με γνώσεις, στρατηγικές και τεχνικές για να αποκωδικοποιήσει ο καθένας τη γλώσσα του ασυνείδητου νου του και να κατανοήσει το γιατί κάνει ότι κάνει.

2) Το Restart! Η Δεύτερη Ευκαιρία είναι αυτό ακριβώς που λέει η λέξη… ΕΠΑΝΕΚΚΚΙΝΗΣΗ!

Μέσα σε μόλις 3 ημέρες, δείχνω στους ανθρώπους πώς να «σπάσουν» τα περιοριστικά τους μοτίβα, να αποδεσμευτούν από τους συναισθηματικούς «γάντζους» του παρελθόντος που ενδεχομένως να μη γνωρίζουν καν ότι έχουν και να ζήσουν πραγματικά ελεύθεροι.

3) Το Recreate! Συναισθηματικά Ισχυρός είναι το βιωματικό σεμινάριο στο οποίο, αφού μέσω του Restart «καθαρίσαμε» συναισθηματικά από το παρελθόν, σχεδιάζουμε όπως ακριβώς θέλουμε τον Ιδανικό μας Εαυτό. Και δεν τον σχεδιάζουμε απλά… τον εγκαθιστούμε στο μυαλό μας!

4) Το Rewire! Το Κλειδί του Μυαλού είναι ένα Online πρόγραμμα εκμάθησης πρακτικών αποκωδικοποίησης του εγκεφάλου ώστε να τον αξιοποιούμε στο μέγιστο δυνατό. Σε έναν αγώνα στίβου, ο πρώτος με τον δεύτερο ξεχωρίζουν στο photo finish με διαφορές χιλιοστών…αυτά τα χιλιοστά είναι το Rewire.

5) Στο Relaunch! Επίλεξε το Μέλλον Σου μέσα από συγκεκριμένη βιωματική διαδικασία, λανσάρουμε τον Ιδανικό μας Εαυτό στον έξω κόσμο και δημιουργούμε εξαιρετικές συνθήκες. Η εξαιρετικότητα αυτή χρειάζεται και εξαιρετικές ικανότητες ηγεσίας. Θέτουμε νέους στόχους με υψηλά στάνταρ και εφαρμόζουμε στρατηγικές υψηλής απόδοσης με μετρήσιμα αποτελέσματα και στους #3 τομείς της ζωής μας.

Φυσικά, η «κόλλα» του ενώνει και τα 5 αυτά προγράμματα είναι η VIPΟ μάδα Υποστήριξης και τα Online Group Coaching για παράλληλη υποστήριξη.

Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στο https://www.manolisischakis.gr/και για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με το support@manolisischakis.gr

Μανώλη, κλείνοντας αυτή τη συνέντευξη, θα ήθελα να μου δώσεις μια φράση που κατά τη γνώμη σου χρειάζεται να έχει κάποιος στο μυαλό του για να μπορεί να αλλάξει τη ζωή του.

Είναι πολλές αλλά, αν πρέπει να διαλέξω μια, θα έλεγα ότι «είναι η λακκούβα στον δρόμο που είναι καλυμμένη με νερό, που δεν βλέπουμε… Αυτές τις λακκούβες του μυαλού μας χρειάζεται να εντοπίσουμε για να ζήσουμε μια εξαιρετική ζωή».

Ζήσε με Πάθος!

Μανώλης

Διαβάστε επίσης: Κάνε Restart στη ζωή σου με τον Μανώλη Ισχάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης