Ποια «παράξενα» πράγματα διεγείρουν τους άνδρες, πέρα από τα προφανή «προκλητικά»…

Με ποιον τρόπο μπορείτε να ανεβάσετε τη διάθεση του συντρόφου σας; Δεν θα βρείτε την απάντηση σε κατάλογο εσωρούχων.

Ασφαλώς, τα διαφανή εσώρουχα και τα ανεπαρκώς ενδεδυμένα μοντέλα αρκούν τις περισσότερες φορές. Όμως, υπάρχουν πολύ πιο γλυκά και όχι τόσο προφανή διεγερτικά που λειτουργούν, ειδικά αν είστε σε σχέση που θα πάει πέρα από μία βραδιά. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι αυτά:

Εγγύτητα

Οι άνδρες που έχουν παιδιά αρκούνται σε απλά πράγματα, όπως ο χρόνος που περνούν με τη σύντροφό τους μόνοι τους, το άγγιγμα, ένα δείπνο και μια ταινία μια φορά την εβδομάδα. Και οι περισσότεροι άνδρες που παλιότερα διεγείρονταν από τα ρούχα ή τα παπούτσια καταλήγουν στο ίδιο.

Η συναισθηματική εγγύτητα έρχεται πριν από τη σεξουαλική, ακόμα κι αν σημαίνει πως ο καθένας διαβάζει το βιβλίο του πλάι πλάι.

Οι επιθυμίες αυτές των ανδρών δεν είναι ασυνήθιστες και όπως λένε οι ειδικοί «Οι άνδρες θέλουν περισσότερη στοργή όσο μεγαλώνουν». Όταν είναι νεότεροι, δεν τους χρειάζεται και στρώνονται αμέσως στη «δουλειά». Όμως ειδικά στα 40, 50, 60, μπορεί και να μη δουλεύουν όλα αυτόματα. Χρειάζονται περισσότερη «προθέρμανση».

Ρωτήστε τον

Τι θα «θερμάνει» τον άνδρα σας; Ό,τι κι αν είναι, μην περιμένετε να σας το πει, λένε οι ειδικοί. Οι άνδρες σπανίως ζητούν αυτό που θέλουν. Πολλοί άνδρες δεν θέλουν να ζητούν μικρά σημάδια στοργής, τους αρέσει, όμως, να τους τα παρέχουν. Αυτά τα πράγματα είναι εύκολα, ωστόσο χρειάζεται ένας άνδρας να τα ζητήσει. Και τι γίνεται, αν δε τα ζητήσει; Κάντε εσείς το πρώτο βήμα. Ζητήστε του να σας φιλήσει ή πηγαίνετε εσείς σ΄ αυτόν και δώστε του ένα αληθινό φιλί, όχι απλά ένα στο μάγουλο. Η πρωτοβουλία σχεδόν πάντα είναι διεγερτική.

Ο παλιός καλός καιρός: Δεν ντρέπονται όλοι οι άνδρες να πουν τι θέλουν, λένε κάποιοι άλλοι, που αναφέρουν ξεκάθαρα τι τους διεγείρει. «Μου αρέσει να είμαι τζέντλεμαν. Μ’ αρέσει να ανοίγω την πόρτα σε μία γυναίκα, να πληρώνω για το δείπνο, να είμαι ρομαντικός, όπως παλιά».

Προτεραιότητα

Στους άνδρες αρέσει να τους βάζουν πρώτους κάποιες φορές. Αυτό, όταν υπάρχουν παιδιά, μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά η προσπάθεια μια φορά στο τόσο μπορεί να μετρήσει.

Για παράδειγμα, ρωτήστε τον, «Μπορώ να σε βάλω πρώτο αυτό το Σαββατοκύριακο;».

Επίσης, συγκρατήστε πως οι άνδρες είναι, πέρα από όλα, πολύ οπτικοί τύποι. Οπότε βάλτε τα δυνατά σας στην εγγύτητα γενικότερα, από το πώς συνδέεστε έως τη σωματική εγγύτητα, όμως μην παραβλέπετε το προφανές: Αν και στους άνδρες αρέσουν οι γλυκές και διακριτικές προσεγγίσεις, λίγη πρόκληση ποτέ δεν βλάπτει…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης