Μία νέα κατηγορία προστέθηκε στη θεματογραφία της «zougla.gr», με την οποία φιλοδοξούμε να εγκαινιάσουμε ένα διάλογο μεταξύ των αναγνωστών και του γιατρού, Κώστα Κωσταντινίδη, ο οποίος θα απαντά σε κάθε ερώτημα ή προβληματισμό των αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της κατηγορίας «SEXUALITY» ή στο e-mail: sexuality@zougla.gr.
Ο κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, είναι ιδρυτής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμβάλει διαγνωστικά και θεραπευτικά σε περισσότερους από 15.000 ασθενείς με ανδρολογικά και ουρολογικά προβλήματα – σεξουαλικές διαταραχές.
Όταν ο σύντροφός μου είναι σε στύση, οι όρχεις μπαίνουν στην κοιλιακή κοιλότητα. Να ανησυχήσω;
Σωτηρία: Γεια σας, είμαι πολλά χρόνια σε μια σχέση και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από τη σεξουαλική μας επαφή, απλά έχω μια απορία. Όταν ο σύντροφός μου είναι σε στύση και κάνουμε έρωτα, οι όρχεις μπαίνουν στην κοιλιακή κοιλότητα, αφού τελειώσει κατεβαίνουν πάλι, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχώ; Θα αποτελέσει αυτό πρόβλημα στο μέλλον για τεκνοποίηση; Ευχαριστώ.
Αγαπητή Σωτηρία,
Ανελκόμενοι όρχεις λέγεται η κατάσταση αυτή… Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείτε…
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

