Στίβος: Στον Ολυμπιακό ο δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Γιώργος Μίνος

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021, 18:30
Στίβος: Στον Ολυμπιακό ο δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Γιώργος Μίνος

Στον Ολυμπιακό ανήκει πλέον ο Γιώργος Μίνος. Ο 33χρονος διεθνής δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων συμφώνησε με την ομάδα του Πειραιά. Ο Γιώργος Μίνος έχει αναδειχτεί 5ος Βαλκανιονίκης, καθώς και 5ος στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες (2015).

Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μίνο. Ο Έλληνας αθλητής (ημ. γέννησης, 12/01/1988) εντάσσεται στο τμήμα Στίβου του Συλλόγου μας.

Ο διεθνής δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων αγωνίζεται στα 3000m με φυσικά εμπόδια, 5km, 10km, 21km και στο Μαραθώνιο ενώ έχει συμμετοχές και διακρίσεις σε Διεθνείς Διοργανώσεις. Έχει κατακτήσει την 5η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα το 2019 και το 2015 αλλά και στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες (2015).

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μίνος ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η νέα αγωνιστική χρόνια ξεκινάει με τον σύλλογο που αγάπησα από μικρός και έχω ζήσει αμέτρητες συγκινήσεις, χαρές μαζί με φίλους και συγγενείς. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος απο την νέα μου πολυεπίπεδη συνεργασία (Αθλητής και Σύμβουλος Διατροφής), είναι τιμή μου να αγωνίζομαι με τον σύλλογο των πρωταθλητών και θα βάλω τα δυνατά μου να φέρω περισσότερα πρωταθλήματα στον Πειραιά».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021, 18:35