Στο Baicoi της Ρουμανίας θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα, και συγκεκριμένα από την Παρασκευή, 16 έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Η Ελλάδα θα πάρει μέρος με 12 αθλητές στις τρεις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων και Ενηλίκων και συγκεκριμένα:

Στο Ομαδικό της Κατηγορίας Παίδων θα αγωνιστούν η φετινή Πρωταθλήτρια Δανάη Γιαννοπούλου με τον White Man, η Καρολίνα Ατσαλάκη με τον Spoekedammetje Nikos, η Κορίνα Μειμάρη με τον Hidde fan E Coulissenhoeve και η Μαλβίνα Νικολαΐδη με τον Gjis. Στο Ατομικό θα πάρει μέρος ακόμη η Αθηνά Μπικάκη με τον Eldi, ενώ στην Κατηγορία θα συμμετέχουν συνολικά 5 Βαλκανικές χώρες με  17 ιππείς και άλογα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Ομαδικό της Κατηγορίας Εφήβων θα συμμετέχουν η φετινή Πρωταθλήτρια Ιζαμπέλλα Ατσαλάκη με την Desteny, ο Αλέξανδρος Κατσίκης με τον Barthez 4, η Ιλένια Οικονόμου με τον King Black και η Χριστίνα Ρέτσου με την Elise. Στο Ατομικό αγώνισμα θα συμμετέχουν ακόμη η Ζωή Τερτίπη με τον Capuccino και ο Πέτρος Ραμσής Ρώτας Γκερέις με τον Marvel 7. Στην Κατηγορία θα αγωνιστούν συνολικά 6 Βαλκανικές χώρες με 21 αθλητές και άλογα.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων θα πάρει μέρος η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Damor, ενώ στην Κατηγορία θα πάρουν μέρος συνολικά 5 Βαλκανικές χώρες με 19 ιππείς και άλογα.

O κτηνιατρικός έλεγχος των αλόγων είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινάει την Παρασκευή, 16/9. Αρχηγός Ομάδας είναι το μέλος του ΔΣ της ΕΟΙ και Πρόεδρος της Επιτροπής Ιππικής Δεξιοτεχνίας κ. Νίκος Χάρτζης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης