Σε μία συγκινητική κίνηση αποφάσισαν να προχωρήσουν οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών, η οποία ως γνωστόν θριάμβευσε στο Τόκιο, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πιο συγκεκριμένα, οι διεθνείς μας αποφάσισαν να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας, που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές τα μισά χρήματα από αυτά (200.000 ευρώ) που, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, θα τους δώσει ως πριμ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για την εκπληκτική πορεία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την απόφαση να δοθεί στους πυρόπληκτους το ποσό των 100.000 ευρώ γνωστοποίησε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιάννης Φουντούλης, τονίζοντας ότι αυτή πάρθηκε συλλογικά εντός της ομάδας.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φουντούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης