Τον τελικό του Europa League της 29ης Μαΐου στο Αζερμπαϊτζάν, όπου η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι, θα χάσει ο Χένρικ Μχιταριάν εξαιτίας πολιτικών λόγων.

Πιο συγκεκριμένα  ο μεσοεπιθετικός των «κανονιέρηδων» είναι Αρμένιος και λόγω των κακών σχέσεων της πατρίδας του με το Αζερμπαϊτζάν δεν είναι ασφαλές να ταξιδέψει στο Μπακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανακοίνωσή τους οι κανονιέρηδες ανέφεραν χαρακτηριστικά:  «Εξετάσαμε όλες τις επιλογές για να είναι ο Μίκι στην αποστολή, αλλά αφού το συζητήσαμε με εκείνον και την οικογένειά του, αποφασίσαμε από κοινού να μην ακολουθήσει την ομάδα. Εκφράσαμε στην UEFA την ανησυχία μας για την κατάστασή του. Ο Μίκι ήταν κλειδί στην πορεία μας ως τον τελικό και η απουσία του είναι μεγάλη απώλεια. Λυπούμαστε που θα χάσει έναν μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό για αυτούς τους λόγους, καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει σπάνια στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή»

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Αρμένιος άσος δεν ταξιδεύει στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι προηγούμενες ήταν φέτος για το παιχνίδι απέναντι στην Καραμπάγκ, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League και όταν ήταν στην Ντόρτμουντ το 2015, όταν είχε απουσιάσει από το ματς με την Καμπάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Καραμπατσόλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης