Στη Βαρκελώνη ο Γκουαρντιόλα για να συναντηθεί με τον Μέσι

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020, 18:15
Στη Βαρκελώνη ο Γκουαρντιόλα για να συναντηθεί με τον Μέσι

Στην Μπαρτσελόνα πιστεύουν ότι η εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα θα είναι σημαντική για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι. Η παρουσία του Πεπ Γκουαρντιόλα στην πόλη, ο οποίος έχει σπίτι στη Βαρκελώνη και θεάθηκε σε δείπνο με την οικογένειά του σε ένα μοντέρνο εστιατόριο της πόλης, τροφοδοτεί τις φήμες ότι ο «ψύλλος» θέλει να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με τις αναφορές της εφημερίδας Mundo Deportivo, ο Μέσι και ο Γκουαρντιόλα έχουν ήδη μιλήσει τηλεφωνικά και τις επόμενες μέρες θα συναντηθούν, ακόμη κι αν στο μεταξύ ο Αργεντινός, ο οποίος εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με την «Μπάρτσα», θα πρέπει να εμφανιστεί στο σύλλογο όταν ξαναρχίσουν οι προπονήσεις.

Στη Βαρκελώνη υπάρχει επίσης ο Φεράν Σοριάνο, διευθύνων σύμβουλος των «πολιτών», ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του για προσωπικές υποθέσεις συμπεριλαμβανομένης της αναδιάρθρωσης της Χιρόνα, του συλλόγου στον οποίο είναι ο πλειοψηφικός μέτοχος με ποσοστό 47%. Όπως εικάζεται, στη συνάντηση Μέσι - Γκουαρντιόλα θα είναι παρών κι αυτός.

Εν τω μεταξύ, ο Μέσι επιμένει για να βρει μια φιλική συμφωνία προκειμένου να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Όπως γράφει η Sport, ο άσος των Καταλανών δεν θα ήθελε να φύγει εν μέσω διαμάχης και δικαστικών συγκρούσεων και, ισχυρίζεται, ότι γι΄ αυτόν τον λόγο είχε γνωστοποιήσει εγκαίρως τις προθέσεις του στη διοίκηση.

Ο Μέσι δεν θέλει πόλεμο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή διενέξεις στο δικαστήριο με την τρέχουσα ομάδα του και συνεχίζει να ζητεί μέσω των εκπροσώπων του «σύμφωνο μη επιθετικότητας». Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται πρόθυμη να τον ευχαριστήσει και του έχει υπενθυμίσει πολλές φορές ότι υπάρχει συμβόλαιο που ισχύει έως τις 30 Ιουνίου 2021.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020, 18:19