Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε στο «Έτιχαντ» με 2-1 τη Σίτι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η νίκη αυτή και κυρίως η απόδοση των «κόκκινων διαβόλων» ισχυροποίησε τη θέση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της ομάδας. Πάντως, αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην προέδρου του Κρίσταλ Πάλας, Σίμον Τζόρνταν, ο οποίος επεσήμανε πως ο Σόλσκιερ δεν είναι ικανός να οδηγήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε τίτλους και πως οι «κόκκινοι διάβολοι» πρέπει να βρουν νέο τεχνικό.

Στον Τζόρνταν απάντησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος υποστήριξε πως ο συμπατριώτης του άλλαξε την εικόνα της Γιουνάιτεντ μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες που έκαναν οι προκάτοχοί του Ζοσέ Μουρίνιο και Λουίς Φαν Γκάαλ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Όλε δεν πρέπει να ανησυχεί για ό,τι λέει ο καθένας, επειδή δεν θα τελειώσει τη δουλειά του. Άλλαξε η Γιουνάιτεντ από ό,τι ήταν προηγουμένως, άλλαξε από την εποχή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Υπάρχει μεγάλη αλλαγή από το πώς δουλεύει η ομάδα και το πώς δούλευαν τα πράγματα κάτω από την ηγεσία του Όλε σε σύγκριση με τις εποχές των Μουρίνιο και Φαν Γκάαλ. Το έχει αποδείξει πόσο καλός είναι και ότι αξίζει θέση στη Γιουνάιτεντ».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης