Με τη γλώσσα της αλήθειας μίλησε ο Ντέιβιντ Μόγιες μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρήκε τους Πειραιώτες να επικρατούν με 2-0 σκορ στο «Καραϊσκάκη».

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε πως η ομάδα του έκανε τη χειρότερη ευρωπαϊκή της εμφάνιση  τη φετινή σεζόν, ενώ παράλληλα ανέλαβε όλη την ευθύνη για αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι πλέον ελπίζει να αλλάξουν τα δεδομένα στη ρεβάνς του «Όλντ Τράφορντ».

«Είναι η χειρότερη εμφάνιση μας στην Ευρώπη φέτος. Δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα. Δεν κάναμε ευκαιρίες για γκολ. Είμαι ξαφνιασμένος γιατί δεν περίμενα εμφάνιση τέτοιου επιπέδου. Παίρνω την ευθύνη, έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Οι παίκτες μου πονάνε…», δήλωσε αρχικά ο Σκωτσέζος προπονητής, ενώ πρόσθεσε:

«Αλήθεια, δεν περίμενα να κάνουμε τέτοια εμφάνιση. Το μόνο θετικό είναι ότι υπάρχει επαναληπτικός. Η ιστορία της ομάδας έχει καταγράψει κάποιες λαμπρές νύχτες στο «Όλντ Τράφορντ» στο παρελθόν και ελπίζουμε να δούμε ακόμη μια. Υπάρχει ταλέντο στη Γιουνάιτεντ και πρέπει να το δείξουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης