Μέρος του… παρελθόντος της Μίλαν χαρακτήρισε τον Κλάρενς Ζέεντορφ ο πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αν και δεν ανακοίνωσε επίσημα την απομάκρυνση του Ολλανδού από το τιμόνι των «ροσονέρι».

Εδώ και δύο εβδομάδες τα ΜΜΕ της Ιταλίας αναφέρουν ότι ο Ζέεντορφ θα απολυθεί από τους «ροσονέρι» και θα αντικατασταθεί από τον τεχνικό των ακαδημιών του συλλόγου, Φιλίπο Ιντσάγκι.

«Θα δούμε τι θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και ποια λύση θα βρούμε για τον Κλάρενς. Αρκετά, όμως, να μιλάμε για το παρελθόν, ας κοιτάξουμε το μέλλον», τόνισε ο Μπερλουσκόνι στους εκπροσώπους του Τύπου στη διάρκεια της επίσκεψής του στα νέα γραφεία του συλλόγου.

«Έχω διαπιστώσει ότι ο Ιντσάγκι είναι αποφασισμένος, πεινασμένος για τη νίκη και διαθέτει όλα τα στοιχεία που θέλουμε στη Μίλαν από έναν προπονητή. Θέλουμε μία ομάδα που θα κερδίζει, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να ψυχαγωγεί τους οπαδούς», παραδέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης