Ο Ζινεντίν Ζιντάν είδε προς μεγάλη του ικανοποίηση τους Καρίμ Μπενζεμά και Λούκα Γιόβιτς να προπονούνται την Πέμπτη (16/01), οπότε θα μπορεί να τους υπολογίζει στο ντέρμπι που ακολουθεί με τη Σεβίλλη, στην επιστροφή των ομάδων στην… κανονικότητα της La Liga μετά τη διακοπή που προηγήθηκε λόγω του ισπανικού Super Cup.

Ο Γάλλος δεν αγωνίστηκε καθόλου στην Σαουδική Αραβία, εξαιτίας του μυϊκού προβλήματος που τον ταλαιπώρησε στο αριστερό του πόδι, ωστόσο, στη σημερινή προπόνηση έλαβε κανονικά μέρος και τέθηκε στη διάθεση του συμπατριώτη του ενόψει του σπουδαίου αγώνα με τους Ανδαλουσιάνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει και ο Γκάρεθ Μπέιλ, μετά την λοίμωξη του αναπνευστικού που πέρασε. Όσον αφορά τον Γιόβιτς, ο οποίος δεν προπονήθηκε μετά την επιστροφή των «μερένγκες» από την Τζέντα, έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς την παραμική ενόχληση κι εκτός απροόπτου θα είναι και αυτός διαθέσιμος.

Τέλος, ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος επίσης βρίσκεται στο γκρουπ των αμφίβολων, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης