Ο Καρίμ Μπενζεμά αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός ανέβηκε στη σκηνή της αίθουσας συνελεύσεων του ισπανικού συλλόγου για να πει ο δικό του «αντίο» στους Μαδριλένους.

Αποχωρεί ως ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης με τους περισσότερους τίτλους-25- στην ιστορία του συλλόγου, όσους και ο Μαρσέλο και ως ο δεύτερος σκόρερ του συλλόγου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα η οικογένειά μου και πάντα θα παρακολουθούμε πάντα τους αγώνες», είπε.

Όπως είναι γνωστό η Αλ Ιτιχάντ, σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Η ιδέα μου ήταν να ολοκληρώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στη ζωή μερικές φορές παρουσιάζεται μια άλλη ευκαιρία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος επιθετικός εξήγησε το εκπληκτικό αντίο του, που ξάφνιασε τον σύλλογο και τους οπαδούς, με μια απόφαση που πήρε μαζί με την οικογένειά του:

«Ήταν ένας καλός δρόμος στη ζωή μου. Ήμουν τυχερός που εκπλήρωσα το όνειρό μου ως παιδί χάρη στον πρόεδρο. Όταν σε είδα είπα “είναι ο άνθρωπος που έφερε τον Ρονάλντο και τον Ζιντάν”. Είναι απίστευτο. Σήμερα είναι η ώρα να φύγω για να δω μια άλλη ιστορία. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι ό,τι έχω κερδίσει το απόλαυσα ως παιδί», άρχισε να απευθυνόμενος στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Κάρλο Αντσελότι και τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Ευχαριστώ και τον Αντσελότι, που μου έδειξε την εμπιστοσύνη του από την αρχή. Έμαθα πολλά από σένα. Είναι λίγο θλιβερή μέρα γιατί φεύγω από την ομάδα μου. Υπέγραψα στη Μαδρίτη και ήθελα να αποσυρθώ εδώ, αλλά δεν συνέβη έτσι. Θα είμαι πάντα ένας από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ευχαριστώ επίσης τους οπαδούς που μου έδιναν πάντα αυτή τη δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους, πραγματικά», τόνισε.

«Και όπως είπα την πρώτη μέρα… 1, 2, 3 Hala Madrid!», κατέληξε ο Γάλλος.

Στον αποχαιρετισμό του ήταν μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι, συμπαίκτες του όπως οι, Μόντριτς, Κουρτουά, Νάτσο και ο Λούκας Βάσκεθ και άλλοι θρύλοι όπως ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Αρμπελόα και ο Ραούλ.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ χάρισε στον Μπενζεμά το χρυσό στολισμένο με διαμάντια σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης σε μια τελετή που ολοκληρώθηκε με μια οικογενειακή φωτογραφία που δείχνει τους 25 τίτλους που έχει κερδίσει ο Γάλλος κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης