Ο Μάρκο Ασένσιο είναι ο τελευταίος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αποψινό (8/2) δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την Αλ Αχλί (21:00), μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Ασένσιο χτύπησε στη διάρκεια του αγώνα της LaLiga με τη Μαγιόρκα και στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των «μερένγκες» στο Μαρόκο, εξακολουθούσε να νιώθει ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από το παιχνίδι με τους Αιγύπτιους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι έμαθε επίσης την Τετάρτη (8/02) τα νέα για τον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την αποστολή τη Δευτέρα (6/02) εξαιτίας του τραυματισμού του στη βουβωνική χώρα. Η κατάσταση του Βέλγου διεθνούς γκολκίπερ δεν παρουσίασε βελτίωση κι έτσι εξαφανίστηκαν οι λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν για να «πετάξει» στην χώρα της Αφρικής, σε περίπτωση πρόκρισης της Ρεάλ στον τελικό.

Στη Μαδρίτη για θεραπεία παρέμειναν επίσης οι επιθετικοί Καρίμ Μπενζεμά και Εντέν Αζάρ, αλλά και οι αμυντικοί Έντερ Μιλιτάο, Λούκας Βάσκεθ και Φερλάντ Μεντί.

Η νικήτρια ομάδα του αποψινού αγώνα θ΄ αντιμετωπίσει την Αλ Χιλάλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας πέτυχε μια εκπληκτική νίκη με 3-2 επί της πρωταθλήτριας Νότιας Αμερικής, Φλαμένγκο στον άλλο ημιτελικό, που διεξήχθη στην Ταγγέρη την Τρίτη (7/02).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης