Ο Αμερικανός περιφερειακός του Ολυμπιακού, Τσαρλς Τζένκινς, μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι της Παρασκευής (9/10, 21:00, Novasports 2) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω μέρος αυτού του ντέρμπι. Είμαι φαν και των δύο ομάδων, μου άρεσε να τα βλέπω αυτά τα ματς και ανυπομονώ για το παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε μιλώντας για την απουσία θεατών από την εξέδρα: «Παραμένει μπάσκετ. Οι φίλαθλοι φτιάχνουν την ατμόσφαιρα, αλλά το μπάσκετ παραμένει η δουλειά μας και θέλουμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό να γίνει ένα καλό, ποιοτικό παιχνίδι μπάσκετ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς ως προς την αποστολή με την οποία θα είναι επιφορτισμένος κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Τσαρλς Τζένκινς απάντησε: «Είμαι έτοιμος για την άμυνα. Αυτή είναι η δουλειά μου, η καριέρα μου. Ο Νέντοβιτς κι ο Φόστερ είναι πολύ καλά γκαρντ, η άμυνα είναι η ζωή μου στο μπάσκετ. Αυτό θέλω να κάνω, να τους περιορίσω και να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης