Μεγάλο θέμα φαίνεται ότι έχει προκύψει στα αποδυτήρια της Εθνικής Πορτογαλίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο «CR7» έχει πάρει πολύ… βαριά το γεγονός ότι έμεινε για πρώτη φορά στον πάγκο σε παιχνίδι του Μουντιάλ, στο Κατάρ.

Ο Φερνάντο Σάντος στον νοκ-άουτ αγώνα των Ιβήρων με την Ελβετία αποφάσισε να αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας τον σούπερ σταρ της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα αντ’ αυτού έδωσε φανέλα βασικού στον Γκονσάλο Ράμος και δικαιώθηκε μέχρι κεραίας, καθώς ο 21 ετών επιθετικός της Μπενφίκα έκανε… πράματα και θάματα στον αγωνιστικό χώρο, σημειώνοντας το πρώτο χατ-τρικ στη διοργάνωση.

Εν τέλει ο πολύπειρος άσος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 74ο λεπτό, εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται, παρά την εμφατική (6-1) νίκη-πρόκριση της ομάδας του, φαίνεται πως αρνείται να δεχτεί τον ρόλο του αναπληρωματικού στο συγκρότημα των Ιβήρων.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο Ρονάλντο δεν πανηγύρισε ιδιαίτερα την πρόκριση της ομάδας του, μετά την επιβλητική επικράτηση επί των Ελβετών, επιλέγοντας να πάρει κατευθείαν τον δρόμο για τα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα.

 

Σύμφωνα με τη «Marca» ο άλλοτε σούπερ σταρ των Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Ρεάλ την Τετάρτη έμεινε στο γυμναστήριο και απείχε από την προπόνηση των αναπληρωματικών στην Εθνική Πορτογαλίας.

Αντ’ αυτού προτίμησε να ακολουθήσει ένα δικό του πρόγραμμα και να μείνει στο γυμναστήριο με τους βασικούς.

Όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα, δεν υπάρχει ενημέρωση για κάποιο πρόβλημα τραυματισμού του 37χρονου επιθετικού, πράγμα που σημαίνει πως αυτή του η επιλογή ίσως να ήταν και μία «δήλωση» πως διαφωνεί με την απόφαση του προπονητή του για το ματς με τους Ελβετούς και πως αρνείται να ακολουθήσει πρόγραμμα αναπληρωματικών.

Επίθεση της αδερφής του «CR7» στον Σάντος

Την ίδια ώρα η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλμα Αβέιρο επιτέθηκε με instagram story στον Φερνάντο Σάντος, κατηγορώντας τον ότι ταπεινώνει έναν παίκτη που έχει δώσει τα πάντα για την εθνική ομάδα.

«Ναι, ο Ρονάλντο δεν είναι αιώνιος, ναι, ο Ρονάλντο δεν θα παίζει για πάντα, δυστυχώς δεν βάζει γκολ τώρα, είναι μεγάλος, η Πορτογαλία δεν χρειάζεται τον Ρονάλντο.

Μιλήσαμε για αυτά που ακούσαμε, όμως όλα αυτά που έκανε δεν είναι πλέον σημαντικά, όλα όσα έκανε ξεχάστηκαν. Τώρα ζητούν συγγνώμη και δεν τον χρειάζονται. Το σημειώνω και θα μιλήσουμε αργότερα γι’ αυτό.

Σάντος, θα ζητήσεις συγγνώμη; Τώρα μπορούμε να γ@@@ όποιον θέλουμε. Είναι κρίμα να ταπεινώνεις έναν άνθρωπο που έχει δώσει τόσα πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαδικτυακά «καρφιά» και από τη σύντροφο του Ρονάλντο

Πάντως και η σύζυγός του «CR7», Χεορχίνα, δεν  έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι, όπως έγραψε «το κοινό δεν απόλαυσε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου για 90 λεπτά» ενώ άφησε «αιχμές» και για την επιλογή του Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει εκτός παιχνιδιού για 74 λεπτά.

«Συγχαρητήρια Πορτογαλία. Ενώ οι 11 παίκτες τραγουδούσαν τον ύμνο, όλα τα φλας ήταν πάνω σου. Τι Κρίμα που ο κόσμος δεν απόλαυσε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου για 90 λεπτά.

Οι οπαδοί δεν έχουν σταματήσει να σε διεκδικούν και να φωνάζουν το όνομά σου. Ελπίζω ο Θεός και ο αγαπημένος σου φίλος Φερνάντο να κρατηθούν χέρι-χέρι και να μας κάνουν να τρελαθούμε άλλη μια νύχτα» γράφει στην ανάρτησή της η Χεορχίνα Ροντρίγκες.

 

Πάντως ο ίδιος ο Κριστιάνο σε ανάρτησή του αρκέστηκε να δώσει το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

«Απίστευτη μέρα για την Πορτογαλία, με ιστορικό αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Επίδειξη πολυτελείας μιας ομάδας γεμάτη ταλέντο και νιάτα. Συγχαρητήρια στην εθνική μας ομάδα. Το όνειρο είναι ζωντανό. Μέχρι το τέλος. Πάμε, Πορτογαλία!», έγραψε ο Πορτογάλος σταρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης