Ο αποδυτηριάκιας, βέβαια, δεν είναι με τη Χρυσή Αυγή. Ούτε κι έχει πρόβλημα εναντίον της. Αυτά τα έχει διδάξει ο αποδυτηριάκιας από την πρώτη μέρα που έσκασε μύτη. Δεν είμαστε με κανέναν. Ούτε στην κόντρα με κανέναν. Όπως το λέω. Δεν υπάρχει καμία ουσία, κανένα νόημα να σταθείς υπέρ, κατά, διά, παρά, αντί. Άσε.
Τι συμβαίνει με τη Χρυσή Αυγή, όμως; Όλοι κάνουν παιχνίδι. Όλοι. Τα άλλα κόμματα, τα ΜΜΕ. Φοβερά πράγματα. Όπως έγινε της μόδας, να πούμε, το κόμμα του Μιχαλολιάκου, έτσι ψάχνονται να είναι «μέσα» στο κόλπο και όσοι τη βαράνε τη Χρυσή Αυγή. Όσοι τη χλευάζουν. Την καταδικάζουν.
Ποια είναι η πλάκα; Αυτό το «αλλόκοτο» πράμα που λέγεται Χρυσή Αυγή, όσο το πολεμάνε τόσο φουντώνει. Τους είναι αδιάφορο. Φοβερό, ε; Τους ενδιαφέρει μόνο να αποκτήσουν πιστοποιητικά κοινωνικής αποδοχής με τον τρόπο που αντιπολιτεύονται τους Κασιδιάρηδες και ο εχθρός τους, η Χρυσή Αυγή, ας παίρνει συνεχώς πόντους. Καμία αγωνία που με την αντιπαλότητά τους οι ίδιοι επιδοτούν τη Χρυσή Αυγή.
Γιατί έχει κολλήσει στον βατήρα, στα γκαλοπ, ο Τσίπρας γράφει ο apodytiriakias.gr

