Τρεις είναι οι σίγουρες αποχωρήσεις της ΑΕΚ μέχρι στιγμής. Πριν ακόμα αφιχθεί στην Ελλάδα ο Ματίας Αλμέιδα για μόνιμη εγκατάσταση, από το ρόστερ της ΑΕΚ θα λείπουν ο Γεβγέν Σάκχοφ και ο Ντάρκο Γέβτιτς, οι οποίοι ακολουθούν το δρόμο του Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος, που ανήκε στις «παλιοσειρές» της ομάδας, δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου και πρόσφατα αποχαιρέτησε τον κόσμο της Ένωσης με μήνυμά του στα Social Media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Ιούνιο τελειώνει και η συνεργασία με τον Σάκχοφ και καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί την επέκτασή της. Ο Ουκρανός θα αναζητήσει αλλού την τύχη του, ίσως παραμείνει στη χώρα μας, όμως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει οποιαδήποτε κρούση από ελληνική ομάδα.

Επίσης, ο Γέβτιτς που αποκτήθηκε στις 31/8/2021 ως δανεικός από τη Ρούμπιν Καζάν, επιστρέφει στην ιδιοκτησία του ρωσικού συλλόγου, αφού την ΑΕΚ δεν προτίθενται να τον αποκτήσουν σε μόνιμη βάση.

Στις αποχωρήσεις θα μπορούσε να προστεθεί και ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος δεν θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» στην έναρξη της προετοιμασίας, αλλά είναι δεδομένο ότι ανάμεσα στις προτάσεις που εξετάζει είναι κι αυτή της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αποχωρήσεις θα συνεχιστούν καθώς η άφιξη Αλμέιδα θα δώσει και το σύνθημα για ένα… γερό «lifting» στην ομάδα. Σίγουρα όχι τόσο εκτενές όσο αυτό του περασμένου καλοκαιριού όταν αποκτήθηκαν 14 νέοι παίκτες, αλλά θα γίνουν αρκετές κινήσεις.

Επίσης, υπάρχει και η εκκρεμότητα με τον Πέτρο Μάνταλο, καθώς ο ίδιος είχε προαναγγείλει εξελίξεις «σε λίγες ημέρες» μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στις 17 Μαϊου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης