Συνέντευξη σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά portal της πατρίδας του παραχώρησε ο Γενς Γιόνσον, που μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στην ΑΕΚ.

Ο Δανός μέσος, μιλώντας στο bold.dk, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στα όσα έχει ζήσει στη χώρα μας, στους οκτώ μήνες που βρίσκεται στην Αθήνα. Επίσης, δήλωσε ενθουσιασμένος, καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα του βρίσκεται σε έναν σύλλογο που διεκδικεί τίτλους, αφού στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία του έχει κατακτήσει ένα κύπελλο Τουρκίας με την Κονιασπόρ (2017).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια φανταστική εμπειρία η Ελλάδα και η ΑΕΚ. Είχα πολύ μεγάλες ανησυχίες πριν έρθω, αλλά τώρα κατάλαβα ότι η Αθήνα είναι η πιο cool πόλη και η ΑΕΚ μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σε σύλλογο που παίζει για τίτλους και να πρωταγωνιστείς. Έχω εγκατασταθεί πολύ καλά πλέον και είμαι πολύ χαρούμενος με την πόλη, το κλαμπ και τη ζωή στην Ελλάδα. Η Αθήνα πραγματικά με εξέπληξε. Είναι μια φανταστική εμπειρία μέχρι στιγμής όλες οι αμφιβολίες που είχα έχουν εξαφανιστεί. Δεν το μετάνιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο» είπε ο 30χρονος Δανός και πρόσθεσε:

«Γενικά μου αρέσει η ιδιωτικότητα. Αλλά στην ΑΕΚ ζω έντονα και την άλλη πλευρά, την ένταση που προκαλεί το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί με αναγνωρίζουν στο δρόμο και είναι ωραίο. Το πάθος των οπαδών μας είναι μεγάλο για την ομάδα». Από την άλλη πλευρά αντιμετωπίζει κι ένα… πρόβλημα: «Το προσπάθησα με την ελληνική γλώσσα και το αλφάβητο, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτό. Το αφήνω πίσω μου!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης