Με μία λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε για την παραχώρηση, με μεταγραφή, του Μπράντλεϊ Μαζικού στην ελβετική Σερβέτ. Ο 27χρονος Γαλλοκονγκολέζος πλάγιος αμυντικός αποχωρεί από το «Κλεάνθης Βικελίδης» έπειτα από μία σεζόν, έχοντας καταγράψει 35 εμφανίσεις –με 2 ασίστ– με τα χρώματα του Άρη. «Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Άρης προχώρησε σήμερα (9/6) στην παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Στην παρουσίαση συμμετείχε και η Ειρήνη Καρυπίδη, ως πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ, σε μια από τις ελάχιστες, τόσο ενεργές, εμφανίσεις της. «Πάντα είχα έντονη ενασχόληση, από την πρώτη μέρα της επένδυσής μας, απλά τον τελευταίο χρόνο έχω πιο εντατική δράση στον τομέα της εταιρικής ευθύνης. Θέλουμε να προσθέσουμε δράσεις στο οργανόγραμμα της εταιρίας με απώτερο σκοπό την ανταπόδοση στην κοινωνία», τόνισε σχετικά η Ειρήνη Καρυπίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιάκουμπ Μπράμπετς ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές που παρουσίασαν τις επίσημες εμφανίσεις για την επόμενη σεζόν, με τον Άρη να έχει πλέον άλλο κεντρικό χορηγό –επίσης στοιχηματική εταιρεία, όπως και φέτος– αλλά και να είναι διαφορετική η εταιρεία ένδυσης. Η παρουσίαση έγινε με φαντασμαγορικό τρόπο, καθώς η βασική, κιτρινόμαυρη φανέλα ήρθε… από τον ουρανό στο κέντρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τη βοήθεια drone.

«Είναι πολύ ελαφριά επάνω, είναι ελαστική και εφαρμοστή. Ελπίζουμε να είναι και τυχερή, όμως γι’ αυτό θα πρέπει να βάλουμε κι εμείς το… χεράκι μας. Είμαστε αισιόδοξοι. Έχω πει και στο παρελθόν πως ο σύλλογος έχει δυναμική, αυτό που χρειάζεται είναι να βάλουμε εμείς τη “σπίθα” ώστε να πουλήσει κι η φανέλα», σχολίασε για τις νέες εμφανίσεις ο Χριστοδουλόπουλος, για να προσθέσει: «Σχεδιάστηκε να είναι μοναδική για την ομάδα μας, ελπίζουμε να την αγαπήσει κι ο κόσμος. Εμάς μας αρέσει, όπως μου είπε κι ο Γιάκουμπ».

Στο περιθώριο της παρουσίασης της συνεργασίας με τη στοιχηματική εταιρεία, η Ειρήνη Καρυπίδη απάντησε και σε σχετική ερώτηση αναφορικά με το θέμα του γηπέδου και τα σχέδια για τη νέα έδρα του Άρη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μια πολιτική απόφαση την οποία θα συζητήσουμε μετά τις εκλογές με την Κυβέρνηση. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σε σχέση με όσα είχαμε πει τον περασμένο Σεπτέμβρη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει “παγώσει” το ζήτημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης