Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Λόρενς Ντε Μποκ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Άρη. Ο 26χρονος Βέλγος μπακ έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Εάν όλα πάνε κατ’ ευχήν, ο Ντε Μποκ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τους «κίτρινους». Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ακόμη και σήμερα να ανακοινωθεί ο δανεισμός του από την Λιντς μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, με τον Άρη να διατηρεί και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή έναντι 500.00 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λόρενς ντε Μποκ, άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λόκερεν, όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, προτού πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2013 για την Κλαμπ Μπριζ έναντι του ποσού των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Πέντε χρόνια αργότερα, ο Ντε Μποκ άφησε το Βέλγιο για την Αγγλία, καθώς μετακόμισε στο «Έλαντ Ρόουντ» υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Λιντς ως το καλοκαίρι του 2022. Επαναπατρίστηκε γρήγορα, ωστόσο, καθώς τον Αύγουστο του 2018 δόθηκε δανεικός στην Οστάνδη, με την οποία πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας και 2 γκολ.

Ο 26χρονος αμυντικός (γεννημένος 7/11/1992) έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα Βελγίου και ισάριθμες το κύπελλο στην πατρίδα του, με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ, με την οποία αγωνίστηκε συνολικά σε 177 παιχνίδια (2 γκολ, 8 ασίστ). Στη Λόκερεν μέτρησε 92 εμφανίσεις (1 γκολ, 6 ασίστ) ενώ στο βιογραφικό του έχει «γράψει», επίσης, και επτά συμμετοχές με τα «παγόνια».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης