Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μέσω διαρροής πήραν θέση για δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ εξαπέλυσαν νέα επίθεση στον Ολυμπιακό, ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα για την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία, αλλά και για το γεγονός ότι μάνατζερ του Μάριου Σιαμπάνη είναι η Γενική Διευθύντρια της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου.

«Ο μιντιακός στόλος του κ. Μαρινάκη αποφεύγει να μπει στην ουσία αποσιωπώντας την εμφανή αδυναμία απαντήσεων στα ερώτηματα που θέσαμε κατ΄επανάληψη και τις κραυγαλέες αντιφάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντ΄αυτού επιμένει να λειτουργεί αποπροσανατολιστικά. Κι επειδή η επίκληση εισαγγελέων για αόριστες κατηγορίες που εφευρίσκονται στο πόδι είναι εύκολη, καλύτερα να ασχοληθούν με ξεκάθαρες υποθέσεις, όπως η διαρροή της ΠΑΕ Άρης για αγορά του Ματέο Γκαρσία μέσω Ολυμπιακού.

Διαδικασία που δεν διαψεύστηκε ούτε από τον χορηγό, ούτε από τον χορηγούμενο. Θα ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με το γεγονός πως μάνατζερ του Σιαμπάνη είναι η γ/δ της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σουλούκου; Αν είναι να απασχολούμε εισαγγελείς, ας το κάνουμε τουλάχιστον για υπαρκτά, σοβαρά και αυταπόδεικτα ζητήματα…» ανέφεραν χαρακτηριστικά από τον ΠΑΟΚ.

Άρης: «Ας ασχοληθεί όποια ώρα θέλει ο εισαγγελέας με την υπόθεση του Ματέο Γκαρσία»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεση ήταν πάντως η αντίδραση των ανθρώπων του Άρη, οι οποίοι μέσω διαρροής απάντησαν στον «δικέφαλο» του Βορρά, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο εισαγγελέας μπορεί να ασχοληθεί ότι ώρα θέλει με τον Ματέο Γκαρσία και να εξακριβώσει ποιος πλήρωσε τη μεταγραφή και πως πληρώνεται ο παίκτης».

Παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» σχολίασαν ότι: «Κάποιος εισαγγελέας μπορεί όμως να ασχοληθεί και με υποθέσεις της ΠΑΕ Βέροιας και να βγάλει λαυράκι. Το νου σας…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης