Μια ακόμη πρωτοβουλία με κοινωνικό πρόσημο υλοποίησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προσφέροντας τη δυνατότητα άθλησης και χαράς σε εκατοντάδες μαθητές και άτομα από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Ειδικότερα, η Ε.Π.Ο. έκανε δεκτά τα αιτήματα για προσφορά εστιών ποδοσφαίρου στο Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελεώνα Θηβών, στο νεοϊδρυθέν 2ο Νηπιαγωγείο Κιτσίου και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου, στο πλαίσιο της χορηγικής σύμβασης  με την εταιρία HELLASOD για την εκτέλεση προγραμμάτων ένταξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων στην ποδοσφαιρική οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, με την ευκαιρία της τοποθέτησης των εστιών στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου, διοργανώθηκε μια όμορφη εκδήλωση για τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό, με την παρουσία των εκπαιδευτών futsal της Ομοσπονδίας, Γιώργου Βασσάλου και Στέφανου Σοϊλεμέ, οι οποίοι μίλησαν για τις ευγενείς αξίες του ποδοσφαίρου, έπαιξαν μπάλα με τους νεαρούς φίλους του αθλήματος και μοίρασαν πλούσια δώρα.

Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο «Μπάλα Παντού», το οποίο εκπονήθηκε από την Τεχνική Επιτροπή και υλοποιείται από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης