Με ένα άκρως αμφιλεγόμενο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, ο Σάλομον Καλού προσέφερε στο κοινό ασυνήθιστες εικόνες από τις προπονήσεις της Χέρτα! Μεταξύ άλλων, στο βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα το πρωί (Δευτέρα 4/5), αλλά «κατέβηκε» αργότερα το απόγευμα, γίνεται καταγραφή ενός δείγματος τεστ για Covid-19 που λήφθηκε από τον συμπαίκτη του Καλού, Τζόρνταν Τορουναρίγκα.

Ο 34χρονος πρώην επιθετικός της Τσέλσι βιντεοσκόπησε, ακόμη, συνομιλίες μέσα από τα αποδυτήρια, στις οποίες ο συμπαίκτης του, Βένταντ Ιμπίσεβιτς, παραπονιέται για τη μείωση 15% στο μισθό, αν και η συμφωνία με το σύλλογο ήταν για 11%. Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, ο Καλού κάνει χειραψίες με τους συμπαίκτες του και άλλους υπαλλήλους του συλλόγου! Οι κανονισμοί που προβλέπουν την τήρηση αποστάσεων μεταξύ των παικτών παραβιάζονται στα αποδυτήρια των Βερολινέζων, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στη σκηνή με τον Τορουναρίγκα να υποβάλλεται σε εξέταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση της Χέρτα εξέδωσε ανακοίνωση ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (DFL) που σχολίασε καυστικά στο Twitter: «Οι εικόνες του Σάλομον Καλού από τα αποδυτήρια της Χέρτα είναι εντελώς απαράδεκτες. Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή, τόσο για τους παίκτες όσο και για τους συλλόγους, που δεν τηρούν τις οδηγίες καθώς δεν κατανοούν τη σοβαρότητα της κατάστασης».

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης