Η Μόντσα, ομάδα που ανήκει στον άλλοτε ιδιοκτήτη της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έκανε ξανά το… θαύμα της. «Γύρισε» το σε βάρος της 0-2, στο δεύτερο μπαράζ ανόδου με την Πίζα, νίκησε με 4-3 στην παράταση την αντίπαλό της στην κατάμεστη έδρα της (“Arena Garibaldi”) και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο ματς, πανηγύρισε τον προβιβασμό της στη Serie A για πρώτη φορά στην Ιστορία της.

Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά απ’ την πλευρά των γηπεδούχων, που πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Τορεγκρόσα (1’) και Χέρμανσον (9’), υπερκαλύπτοντας την ήττα τους με 2-1 στον πρώτο αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαχίν στο 20’ μείωσε σε 2-1 για την Μόντσα κι έφερε τη σειρά σε απόλυτη ισορροπία. Στο 79’ ο Γκουτκγιάερ ισοφάρισε σε 2-2 για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έμοιαζαν να… αγγίζουν την άνοδο. Όμως το ματς δεν είχε… τελειώσει ακόμα, καθώς στο 90’ ο Μαστινού έκανε το 3-2 κι έστειλε τον αγώνα στην παράταση (δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ στα ιταλικά μπαράζ).

Εκεί «μίλησε» η… καρδιά της Μόντσα. Στο 98’ ο Μαρόνε και στο 101’ ο Γκουτκγιάερ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του, έφεραν τα… πάνω-κάτω, χαρίζοντας στην Μόντσα τη δεύτερη νίκη της επί της Πίζα και την πρώτη άνοδό της στα «σαλόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης