Σε δεύτερο φετινό παιχνίδι στη Super League 2 o Ολυμπιακός αποχώρησε απο το γήπεδο και υπήρξε οριστική διακοπή.

Το ματς με την Κηφισιά στο Ρέντη για την 10η αγωνιστική διεκόπη οριστικά καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τον διαιτητή Βάτσιο ότι δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, λέγοντας πως αυτή είναι η απαίτηση των οπαδών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι είχε διακοπεί αρχικά στο 21’, όταν ο διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κωστή για μαρκάρισμα στον Ταλάλ, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Β.

Μετά τις διαμαρτυρίες, ο διαιτητής Βάτσιος και οι βοηθοί του αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο. Μετά από διαβουλεύσεις, οι Πειραιώτες ενημέρωσαν τον διαιτητή ότι δεν προτίθενται να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο παιχνίδι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ που κάλυπτε τηλεοπτικά τον αγώνα, η απόφαση αυτή των «ερυθρόλευκων» πάρθηκε λαμβάνοντας υπόψη την απαίτηση των οπαδών της ομάδας, να μην συνεχίσουν στο παιχνίδι.

Οι Πειραιώτες κινδυνεύουν με αφαίρεση πέντε βαθμών από την τρέχουσα και πέντε βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή από 20.000 έως 200.000 ευρώ.

Τι αναφέρει το άρθρο 21, παράγραφος 3.ΙΙ.δ):

“Εάν μία ομάδα αποχωρήσει από έναν αγώνα μετά την έναρξή του, με αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από την τρέχουσα και πέντε (5) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή από είκοσι (20.000) έως διακόσιες χιλιάδες (200.000) Ευρώ για τις ΠΑΕ και έως δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ για τα σωματεία. Σε αυτή την περίπτωση, η υπαίτια ομάδα δεν δικαιούται μερίδιο από τις εισπράξεις του αγώνα, το οποίο περιέρχεται στη διοργανώτρια”.

Aξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός Β’ αποχωρήσει και από τρίτο ματς θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα και θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών η πρώτη ομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης