Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (6/2, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Παράλληλα, φουντώνει η «μάχη» για μια θέση στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα PlayOff και τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Με επτά νίκες και μια ισοπαλία στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του, ο ΠΑΟΚ είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, έχοντας σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το έργο του για να πλησιάσει ή έστω να διατηρηθεί κοντά στον Ολυμπιακό είναι δύσκολο μιας κι επόμενος αντίπαλός του είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έρχονται από την ήττα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ που ήταν η δεύτερη διαδοχική έπειτα από την εντός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης και θέλουν εναγωνίως να σταματήσουν το αρνητικό σερί ώστε να μείνουν εντός εξάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός πηγαίνει στη γειτονική Νεάπολη για να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, ο οποίος δείχνει πιο ήρεμος αναφορικά με την παραμονή, μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Κάτι που δεν ισχύει, σε καμία περίπτωση, για Ατρόμητο και ΟΦΗ. Οι Περιστεριώτες υποδέχονται τον ΟΦΗ, ο οποίος ευελπιστεί να επιστρέψει στις θέσεις των PlayOff. Η δε «Ελαφρά Ταξιαρχία» φιλοξενείται από την ΑΕΚ των δύο σερί ηττών – από Βόλο εντός και Άρη εκτός – και της… μουρμούρας στα πρόσωπα των Αργύρη Γιαννίκη, Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε το Σάββατο 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, ενώ μεγάλη νίκη με 2-0 απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σημείωσε ο Βόλος.

Το ματς Λαμία-Αστέρας Τρίπολης αναβλήθηκε λόγω του covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 22η αγωνιστική:

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου

Άρης – ΝΠΣ Βόλος 0-2

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου

15:00 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης Cosmote Sport 1

17:15 Γήπεδο Νεάπολης, Ιωνικός – Ολυμπιακός Cosmote Sport 2

19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Novasports Prime

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου

19:30 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΟΦΗ Novasports Prime

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης αναβλήθηκε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης