Η Λαμία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε 1-0 της Ξάνθης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη με το γκολ που σημείωσε στο 54’ ο Μπεχαράνο.  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαμία και Ξάνθη «πέταξαν» στα… σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες παρά το γεγονός ότι απείλησαν δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες. Το 0-0 μετά τα πρώτα 45′ ήταν το φυσικό επακόλουθο.

Το γρήγορο γκολ της Λαμίας στο δεύτερο μέρος έδωσε άλλο ρυθμό στο παιχνίδι. Στο 54′ ο Τιρόνε βρήκε τον Μπεχαράνο κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.  Το γκολ της Λαμίας «ανάγκασε» την Ξάνθη να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να κυνηγήσει το τέρμα που θα έφερνε ξανά το σκορ στα ίσα.

Οι γηπεδούχοι, όμως, με μεγάλη ευκολία κατάφεραν να κρατήσουν τους Ακρίτες μακριά από την εστία του Θεοδωρόπουλου και να πάρουν την σπουδαία νίκη.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαμία – Ξάνθη 1-0 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 54′ Μπεχαράνο

 

Κίτρινες κάρτες: Μπεχαράνο, Τιρόνε, Δημούτσος, Πλιάτσικας, Σάλιακας – Καρασαλίδης, Μουλέν

Κόκκινες κάρτες:

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος (87′ Καραμάνος), Τιρόνε (74′ Σάλιακας), Ρόμανιτς, Τουράμ (90’+4 Βλαχομήτρος).

Ξάνθη: Αμπάντ, Ντε Αμορίμ, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα, Μουλέν (70′ Ντε Λούκας), Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς (64′ Μπαριέντος), Εντουάρντο (85′ Πολέτο), Μπαριέντος, Ρενέλα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης