Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ με τον Κουλούρη στο 30’, ενώ στο 50’ ο Γκιγιέρμε και στο     75’ ο Μπουχαλάκης χάρισαν τη νίκη στους Πειραιώτες.  

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό και μόλις στο 2’ ο Ουάρντα εκτέλεσε φάουλ και είδε την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ είχε επέμβει ο Ζοσέ Σα. Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 13’ με τον Μασουρά ο οποίος πλάσαρε, αλλά ο Μέγερι απέκρουσε.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πάλι στο 14’ με τον Μάντσον, ενώ στο 30’ άνοιξαν το σκορ με τον Κουλούρη να πλασάρει σωστά μετά την πάσα του Μπρούνο. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ατρόμητος έχασε άλλες δύο καλές στιγμές, στο 37’ με το σουτ του Ενσικουλού να αποκρούει ο Σα και τον Κουλούρη στις καθυστερήσεις να μην προλαβαίνει τον Πορτογάλο στην έξοδό του, ενώ από τη δική του πλευρά ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρία με τον Φορτούνη στο 43’ να μην μπορεί να πλασάρει.

Στο 50’ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε. Ο Φορτούνης έβγαλε τη σέντρα και ο Γκιγέρμε με το κεφάλι σημείωσε το 1-1. Το γκολ έδωσε θάρρος στον Ολυμπιακό ο οποίος προσπάθησε να πετύχει και άλλο γκολ. Στο 57’ ο Χασάν βρέθηκε απέναντι στον Μέγερι, ο οποίος απέκρουσε με το δεξί χέρι, ενώ στο 75’ οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν το γκολ της νίκης. Ο Ποντένσε με σέντρα βρήκε τον Μπουχαλάκη ο οποίος με προβολή νίκησε τον Μέγερι, γράφοντας το τελικό 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 (Novasports 1)

Γκολ: 30′ Κουλούρης (Ατρόμητος), 50′ Γκιγιέρμε (Ολυμπιακός), 75′ Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός)

Κίτρινες κάρτες: Ελαμπντελαουί – Μάντσον

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός: Σα, Κούτρης, Μεριά, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Φορτούνης (90+2′ Καμαρά), Μασούρας (46′ Χασάν), Γκερέρο (46′ Ντίας).

Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης (77′ Μανούσος), Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουάρντα (62′ Καρασαλίδης), Μπρούνο, Ενσικουλού (81′ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης