Ισόπαλο 1-1 έληξε το τέταρτο φιλικό του Ολυμπιακού στην Αυστρία με αντίπαλο τη Σλάβια στο ανεπίσημο ντεμπούτο των Αμπουμπακάρ Καμαρά και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Ο Ρέαμπτσουκ άνοιξε το σκορ στο 34′ για να ισοφαρίσει στο 43′ ο Ούσου.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό από την αρχή, οι αντίπαλοι προσπαθούσαν να πιέσουν ψηλά και στο 15΄ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία τους: ο Κούντε συνεργάστηκε με τον Αραμπί, ο Μασούρας έδωσε στον Αγκιμπού Καμαρά που βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακας των Τσέχων και αστόχησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 34΄ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, όταν ο Κούντε σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Ρέαμπτσιουκ σε κενή εστία πήρε το ριμπάουντ για το 1-0.

Το ημίχρονο πάντως ολοκληρώθηκε ισόπαλο, αφού οι Τσέχοι βρήκαν γκολ στο 43΄: ο Ούσου σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Κούντε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 52ο λεπτό το πλασέ του Μασούρα απέκρουσε ο Μαντούζ, μετά από πίεση του Ολυμπιακού πολύ ψηλά. Στο 60΄ ο Μαρτίνς διατήρησε μόνο τον Τζολάκη και πέρασε τους Ανδρούτσο, Σισέ, Παπαδόπουλο, Κούτρη, Κανέ, Μπουχαλάκη, Καρβάλιο, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, αλλάζοντας το σχηματισμό 4-4-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 63΄ οι «ερυθρόλευκοι έχασαν ευκαιρία με σουτ του Τικίνιο μέσα στην περιοχή (κεφαλιά-πάσα του Ζινκερνάγκελ), ενώ σταδιακά ο ρυθμός έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών εκατέρωθεν. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Ολυμπιακό στο 87΄, με το εξαιρετικό σουτ του Ανδρούτου να φεύγει μόλις άουτ.

Σλάβια Πράγας – Ολυμπιακός 1-1 (COSMOTE SPORT 1 HD)

Γκολ: 34′ Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός). 43′ Ούσου (Σλάβια)

Κίτρινες κάρτες: Χρομάντα

Κόκκινες κάρτες:

Σλάβια Πράγας (Γίντριχ Τριπσόβσκι): Μαντούς, Ντουντέρα, Ούσου, Σάντος, Γιούρασεκ, Χόλες, Ουσόρ, Χρομάντα, Τραορέ, Ολαγίνκα, Σορ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Άβιλα (46′ Ανδρούτσος), Μανωλάς (60′ Παπαδόπουλος), Μπαγκαλιάνης (46′ Σισέ), Ρέαμπτσιουκ (60′ Κούτρης), Εμβιλά (60′ Κανέ), Κουντέ (60′ Μπουχαλάκης), Ραντζέλοβιτς (46′ Καρβάλιο), Αγκιμπού Καμαρά (60′ Αμπουμπακάρ Καμαρά), Μασούρας (60′ Ζινκερνάγκελ), Ελ Αραμπί (60′ Τικίνιο).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης