Δεν τα κατάφερε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, καθώς για τη 2η αγωνιστική του 2ου προκριματικού γκρουπ του UEFA Champions League, γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τη Ρέιντζερς στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης.

Οι «ασπρόμαυρες» του Λευτέρη Κανάτα «κατέρρευσαν» στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο δέχθηκαν και τα τέσσερα γκολ. Αντίθετα, το πρώτο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο, με τις Έσε Ακίντα και Θωμαή Βαρδαλή, μάλιστα, να βλέπουν τις προσπάθειές τους να καταλήγει στο δοκάρι στο 13ο και το 34ο λεπτό, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Σκοτσέζες έφτασαν στη νίκη με τα γκολ των Νίκολα Ντόχερτι (50)’, Χάνα Ντάβισον (58’), Μαρίας Παπαϊωάννου (70’αυτ.) και Ελίζαμπεθ Αρνό (86’).

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του UEFA Champions League και πλέον στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις.

ΠΑΟΚ (Λευτέρης Κανάτας): Χατζηχαριστού, Γιαννάκα, Παπαϊωάννου, Δοϊρναλή, Μίτκου, Γκορνέλα, Ακίντα (76’ Πέντερσεν), Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Καλέση (57’ Μπασούρη), Βλασσόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρέιντζερς (Μάλκολμ Τόμσον): Έσον, ΜακΛόχλαν, Ντάβισον, Ντόχερτι, Κορνέ, Μίνταγκ, Μακλίν (82’ Μακλίρι), Μπ. Χέι (66’ Αρνό), Κερ (82’ Ορσμαν), Μακόι (73’ Χόουατ), Ντάνιελσον (73’ Γουάτσον).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης