Η διεθνώς αναγνωρισμένη σειρά γυναικείας φροντίδας Eva της φαρμακοβιομηχανίας InterMed, ανανεώθηκε και διατίθεται πλέον με νέο brand name και νέα εμφάνιση, πάντα όμως με την ίδια ποιότητα και αξιοπιστία!

Η σειρά Eva Intima της InterMed, πιο ολοκληρωμένη και σύγχρονη από ποτέ, είναι εδώ για να δώσει απαντήσεις σε κάθε ζήτημα της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασισμένη πάντα στο φυσικό τρόπο δράσης μέσω της συνδυαστικής χρήσης συστατικών που απαντώνται στο γυναικείο σώμα μαζί με φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες, συνεχίζει να προσφέρει την απόλυτη φροντίδα που έχει ανάγκη η ιδιαίτερη γυναικεία φύση.

Με 9 διαφορετικές προσεγγίσεις (υποκατηγορίες της σειράς) και 42 διαφορετικές προϊοντικές «απαντήσεις» στις ανάγκες των γυναικών κάθε ηλικίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συσκευασίες που αναδεικνύουν ταυτόχρονα όλη τη τεχνογνωσία και τεχνολογία της φαρμακευτικής βιομηχανίας InterMed Pharmaceutical Laboratories.

Θα βρείτε την σειρά σε όλα τα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής, με την υπογραφή εγγύησης και αξιοπιστίας της φαρμακοβιομηχανίας InterMed. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης