Αποτελεί τουλάχιστον απρέπεια οποιαδήποτε αναφορά του φερόμενου ως υπουργού Υγείας υπό την επωνυμία Πολάκης στο αναβαθμισμένο σύστημα υγείας.

Η γιαγιά της γειτονιάς μας 88 ετών, η γιαγιά μας δηλαδή, έπεσε μέσα στο σπίτι της και περίμενε δυόμισι ώρες με σπασμένο πόδι το ασθενοφόρο, για να την παραλάβουν οι γιατροί του νοσοκομείου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού κατόρθωσε να επιζήσει και να πάρει εξιτήριο -γερό κόκκαλο παρά το κάταγμα που υπέστη-, περίμενε μία ολόκληρη ημέρα το ασθενοφόρο, από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, προκειμένου να ξαναδεί το σπίτι της!

Δεν χρειάζεται να είσαι υπουργός για να καταλάβεις την κατάντια του συστήματος υγείας και την πολιτική κατάντια του πολιτικού της προϊσταμένου. Εγκαταλελειμμένα νοσοκομεία, κυριολεκτικά ερείπια, με γιατρούς που κατορθώνουν να εργάζονται κάτω από απάνθρωπες συνθήκες και να επιβιώνουν μετά βίας.

Το φακελάκι θεσμός στα δημόσια νοσοκομεία και η απόδειξη όνειρο θερινής νυκτός για τους ιδιώτες γιατρούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όργιο παραοικονομίας με ποιότητα υγείας μηδενική.

Πόσο άθλιος, ανερμάτιστος και αμοραλιστής πρέπει να είσαι κύριε Πολάκη, για να επαίρεσαι ότι το σύστημα υγείας που υποτίθεται ότι υπηρετείς είναι αναβαθμισμένο;

Σ.Σ.: Φυσικά, η δική σου γιαγιά και των μελών του υπουργικού συμβουλίου δεν θα περίμενε ποτέ τόσες ώρες με σπασμένο πόδι ένα ασθενοφόρο…

Η πολιτική σας υπομονή θα είχε εξαντληθεί ή κάνω λάθος;

Άθλιοι εσείς όσο και οι προηγούμενοι βρικόλακες, που έχουν μούτρα να κυκλοφορούν στον δρόμο και να διεκδικούν την εμπιστοσύνη και την ψήφο ηλίθιων πολιτών.

Άθλιοι, πιο άθλιοι και από εκείνους του Βίκτωρος Ουγκώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης