Όλος ο κόσμος προσεύχεται για τον Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς ο πολύ σοβαρός τραυματισμός πριν είχε πριν από λίγες ημέρες, έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση. Χιλιάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης για τον Γερμανό πιλότ,ο ο οποίος νοσηλεύεται για 5η ημέρα σε μονάδα εντατικής θεραπείας βρισκόμενος σε τεχνητό κώμα.

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στέλνει από την Ελλάδα ο Δημήτρης Διατσίδης, φίλος του Μίκαελ Σουμάχερ, με τον οποίο έχουν περάσει πολλές φορές κάνοντας σκι στην Ιταλία. Ο γνωστός δημοσιογράφος στέλνει μέσω του zougla.gr τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση: «Ο Σουμάχερ είναι λάτρης της ταχύτητας στο σκι. Έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές σε εκδήλωση των Ferrari – Ducati τα προηγούμενα χρόνια και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες ασντιμετωπίζει και να βρεθούμε και πάλι αντιμέτωποι στις πίστες…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ με τον Δημήτρη Διατσίδη…

Ο Δημήτρης Διατσίδης είναι ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσικλετών. Ο ίδιος πριν από λίγους μήνες ταλαιπωρήθηκε όταν υπέστη καρδιακό επεισόδιο βρισκόμενος στην Ιταλία για να καλύψει αγώνα του MotoGP στο Mugello. Οι ευχές που του είχαν δώσει οι άνθρωποι  του MotoGP και τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης έπιασαν τόπο και ο Διατσίδης επέστρεψε δριμύτερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο ευχόμαστε να συμβεί και για τον μοναδικό Μίκαελ Σουμάχερ…

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης