Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Σήμερα 1η Ιουλίου, η Ευρώπη ανοίγει τα σύνορα μεταξύ των χωρών μέσω του «Πράσινου Διαβατηρίου». Για να γιορτάσει το βήμα προς την ελευθερία, η Fiat παρουσίασε μια πολύ σπέσιαλ έκδοση του 500Χ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται 500Χ Yachting και έχει εμπνευστεί από τα πολυτελή σκάφη αναψυχής και την αίσθηση της «Dolce Vita». Είναι αφιερωμένη στον φημισμένο ναυτικό όμιλο «Yachting Club Capri» και χαρακτηρίζεται από τον πλούσιο εξοπλισμό και τις μοναδικές στυλιστικές λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι η υφασμάτινη ηλεκτρική οροφή, η οποία αναδιπλώνεται σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός διακόπτη, επιτρέποντας την άμεση επαφή των επιβατών με τον καλοκαιρινό ουρανό.

Το αποκλειστικό χρώμα «Venice Blue», η μπλε οροφή, τα «βουρτσισμένο» χρώμιο στους καθρέπτες και τις χειρολαβές και οι αποκλειστικές για την έκδοση ζάντες των 18 ιντσών δίνουν το στίγμα αυτού του ξεχωριστού compact crossover.

Στο εσωτερικό η αίσθηση γίνεται ακόμα πιο έντονη χάρη στην επιλογή ξύλου στο ταμπλό, το οποίο έχει επεξεργαστεί με ειδικές τεχνικές ώστε, εκτός από εξαιρετικά όμορφο, να είναι επίσης ανθεκτικό και να μη δημιουργεί ανεπιθύμητες αντανακλάσεις. Την εικόνα συμπληρώνουν τα δερμάτινα καθίσματα με τις μπλε ραφές και τα ειδικά λογότυπα.

Αναλυτικές πληροφορίες για τους κινητήρες, τις τεχνικές προδιαγραφές και τις τιμές θα δοθούν τις επόμενες μέρες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή η νέα έκδοση Fiat 500X Connect

Η απόκτηση του Fiat Τipo Cross γίνεται πιο εύκολη από ποτέ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης