Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η μάρκα που έχει συνδέσει όσο καμία άλλη το όνομά της με τους πανίσχυρους κινητήρες και τον μαγευτικό ήχο των εξατμίσεων, αλλάζει σελίδα. Η Ferrari περνά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, έχοντας στα σκαριά ένα εντυπωσιακό μοντέλο. Αμιγώς ηλεκτρικό supercar με επιδόσεις “φωτιά”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ιταλικής μάρκας, John Elkann, το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη στη φάση της εξέλιξης και θα είναι έτοιμο το 2025. Ο ισχυρός άνδρας της Ferrari, υποσχέθηκε ένα ονειρικό supercar, ένα τετράτροχο που θα μαγέψει τους πάντες με τη σχεδίαση, τη δύναμη και τις επιδόσεις.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο μας project. Επενδύουμε στην ηλεκτρική τεχνολογία και είμαι σε θέση να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή η Ferrari εκφράζει το πάθος και τη μοναδικότητα της νέας εποχής. Θα είναι αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε, θα είναι ένα μοντέλο ορόσημο στην ιστορία μας», δήλωσε ο Elkann.

Επίσης, ο επικεφαλής της διασημότερης αυτοκινητοβιομηχανίας, αποκάλυψε πως μέσα στη χρονιά θα δούμε τρία νέα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων είναι η 812 VS κι ένα υβριδικό V6. Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι η Purosangue θα κάνει ντεμπούτο το 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Louis Camilleri στη θέση του CEO, αρνήθηκε να πει οτιδήποτε. Το μόνο που ανέφερε είναι πως σημειώνεται πρόοδος στις επαφές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι θα μοιάζει το SUV της Ferrari;

H Ferrari SF90 Spider είναι απόλαυση

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης