Το πρωτάθλημα Extreme E, το οποίο ξεκίνησε φέτος, ήδη αρχίζει να κερδίζει φίλους, αλλά και την εύνοια των Φέτος η ομάδα του Nico Rosberg έχει κερδίσει και τους δύο πρώτους αγώνες.εργοστασίων. Για την ώρα έχουν πραγματοποιηθεί δύο αγωνιστικά διήμερα σε Σαουδική Αραβία και Σενεγάλη, με τα ηλεκτρικά πρωτότυπα να χαρίζουν ικανοποιητικό θέαμα και ενδιαφέρουσα συμπεριφορά όσον αφορά τις μπαταρίες και τους ηλεκτροκινητήρες.

Αυτό το ενδιαφέρον μεταφράστηκε με μια σημαντική είσοδο στο πρωτάθλημα που έρχεται από τη McLaren Racing. Η αγωνιστική ομάδα από τη Βρετανία επιβεβαίωσε πως το 2022 θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Extreme E, κάτι που αποδεικνύει πως έχει στρέψει την προσοχή της στην ηλεκτροκίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυξάνεται το ενδιαφέρον στο Extreme E με τη McLaren να στοχεύει μόνο στη νίκη.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το δίδυμο των οδηγών της McLaren

Η McLaren δεν είναι άγνωστη στους αγώνες με ηλεκτρικά οχήματα καθώς από το 2014 συμμετέχει στο Εκτός από τη McLaren, και η Cupra μπαίνει στο πρωτάθλημα Extreme E.πρωτάθλημα Formula E προμηθεύοντας μπαταρίες και ηλεκτροκινητήρες. Φυσικά, στο πρωτάθλημα Extreme E, όλα τα αυτοκίνητα έχουν τις ίδιες προδιαγραφές με απόδοση 540 ίππους και βάρος 1.650 κιλά, με τις επιδόσεις να είναι εξαιρετικές καθώς τα 0-100Km/h έρχονται σε 4,5 δευτερόλεπτα. Η φόρτιση των αυτοκινήτων γίνεται με γεννήτριες υδρογόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρωτάθλημα Extreme E συμμετέχουν ονόματα όπως οι Sebastien Loeb και Carlos Sainz, σε ομάδες όπως εκείνες των Lewis Hamilton, Nico Rosberg και Jenson Button. Φυσικά έχουν εμπλακεί και άλλοι κατασκευαστές, όπως η Cupra και η Lotus, ενώ αναμένουμε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή τα επόμενα χρόνια.

Βίντεο της ανακοίνωσης της McLaren:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η McLaren έβαλε παρμπρίζ στο εξωτικό supercar της

Η McLaren ετοίμασε ένα εκπληκτικό μονοθέσιο για το GP του Μονακό

Η McLaren πούλησε τις εγκαταστάσεις της για 170 εκατ. λίρες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης