Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι κοινό μπορεί να έχουν, ένας κάδος απορριμμάτων, η ταχύτητα, η κόντρα, η όρεξη για παιχνίδι και η φαντασία; Η απάντηση έρχεται από τη… Λευκάδα όπου οι πιτσιρικάδες έχουν εφεύρει έναν τρόπο να
Ιστορίες καθημερινής… τρέλας στη Λευκάδα που αποδεικνύουν πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία!βγάζουν το άχτι τους και να περνά ευχάριστα την ημέρα τους (αλλά και τη νύχτα!).

Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, οι δύο νεαροί έχουν αναποδογυρίσει δύο κάδους απορριμμάτων και έχουν ανέβει πάνω σε αυτούς περιμένοντας τα… «σβήσουν τα φώτα». Το σύνθημα δίνεται, η κόντρα ξεκινά και ο πιο… έμπειρος φεύγει χωρίς να το σκεφτεί με το «πάμε».

Παρακολουθήστε τις… κόντρες και θα καταλάβετε!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Η αντίδραση του νικητή και του ηττημένου!
Οι πιτσιρικάδες αναπτύσσουν… ταχύτητα και μετά από λίγα μέτρα, οπότε και σταματούν οι κάδοι, Ό,τι κάνεις πρέπει να το κάνεις με πάθος!αναδεικνύεται ο νικητής. Ο πράσινος πανηγυρίζει τη μεγάλη του νίκη σε αντίθεση με τον ηττημένο που τα παίρνει στο… κρανίο και κλωτσά εκνευρισμένος τον κάδο!!!

Ο τρίτος της παρέας που παρακολουθεί την κόντρα έχει εμπλουτίσει τις γνώσεις του έτσι ώστε να είναι έτοιμος για το δικό του αγώνα, αργότερα. Παιδικές τρέλες, ευχάριστες και χωρίς… κόστος!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης