Τo zougla.gr βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη του «zougla running club».

To running club δημιουργήθηκε μετά από την πολύ μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν οι αναγνώστες του zougla.gr  στα άρθρα που αφορούσαν στο τρέξιμο και στο fitness γενικότερα. Θεωρήσαμε λοιπόν υποχρέωση μας να βοηθήσουμε όλον αυτό τον πληθυσμό που πιθανώς να αναζητεί μια πιο επιστημονική προσέγγιση στο κομμάτι του running. Ξεκινήσαμε κάνοντας συνεργασίες με  τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου –  άτομα με θεωρητική κατάρτιση (πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό) και με πλούσια επαγγελματική εμπειρία, ικανά να ανταποκριθούν στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακάτω παρατίθενται μερικές ερωτήσεις-απαντήσεις που σκοπό έχουν την πλήρη κατανόηση της λειτουργίας του running club.

Τι είναι το running club;

To running club είναι ένα club που απαρτίζεται από επαγγελματίες προπονητές running  οι οποίοι σχεδιάζουν ατομικά προγράμματα προπόνησης για τα μέλη του club λαμβάνοντας υπόψη πολύ σημαντικές παραμέτρους της καθημερινότητάς τους όπως η ηλικία, το φύλο, η προπονητική εμπειρία,  η επαγγελματική απασχόληση, η διαθεσιμότητα και το ιστορικό υγείας. Έτσι τα οφέλη από την προπόνηση είναι τα μέγιστα αποφεύγοντας τραυματισμούς και υπερβολές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ποιους απευθύνεται το running club;

Το running club απευθύνεται σε έναν πολύ μεγάλο πληθυσμό – από τα άτομα που δειλά δειλά επιθυμούν να βγουν από το σπίτι τους και να αρχίσουν μια ήπιας μορφής άσκηση (περπάτημα,βάδην)  μέχρι τα άτομα που βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Επίσης απευθύνεται και σε αυτούς που για λόγους υγείας επιθυμούν να ξεκινήσουν να γυμνάζονται.

Ποια είναι τα οφέλη συμμετοχής στο zougla.gr running club;

Τα οφέλη συμμετοχής στο zougla.gr running club είναι:

-κατάρτιση προσωπικού προγράμματος ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του καθενός,  με σίγουρα και εγγυημένα αποτελέσματα

-είναι πλέον γνωστό και επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η άσκηση προσφέρει ευεξία και  λειτουργεί είτε προληπτικά προλαμβάνοντας διάφορες παθήσεις που συνδέονται με καρδιοπάθειες, κυκλοφορικό  κ.α  είτε θεραπευτικά μειώνοντας ή ακόμα και εξαλείφοντας διάφορα προβλήματα υγείας (παχυσαρκία).

-με τη δημιουργία του running club ανακαλύπτουμε ότι υπάρχουν πολλά άτομα που κάνουν ακριβώς αυτό που κάνουμε και εμείς . Έτσι αναπτύσσεται η κοινωνικοποίηση του ατόμου με τη  συμμετοχή τόσο στις καθημερινές προπονήσεις όσο και στις αθλητικές  εκδηλώσεις.  

Πως λειτουργεί το running club;

H λειτουργία του running club είναι πολύ απλή. Οι προπονητές μας αφού πάρουν στα χέρια τους μια φόρμα με τα χαρακτηριστικά του κάθε μέλους,  η οποία συμπληρώνεται είτε από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο  είτε μετά  από τηλεφωνικό ραντεβού με τους προπονητές, καταρτίζουν δεκαπενθήμερο πρόγραμμα προπόνησης. Στο τέλος κάθε εβδομάδας, το μέλος του running club ενημερώνει τον προπονητή για την πορεία της προπονητικής διαδικασίας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω mail είτε μέσω πληροφοριών που αποθηκεύονται στα αθλητικά ρολόγια τα οποία έχουν παλμογράφο και gps. Έτσι ο προπονητής έχει πλήρη εικόνα της πορείας του μέλους με αποτέλεσμα να μπορεί  με ασφάλεια να προχωρήσει στο σχεδιασμό του επόμενου προπονητικού προγράμματος.

Σε ποιο γεωγραφικό πληθυσμό απευθύνεται το running club;

Το zougla.gr running club με τη βοήθεια της τεχνολογίας (mail, ρολόγια με gps και παλμογράφο) απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να ανακαλύψουν τον κόσμο του τρεξίματος  και βρίσκονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια και όχι μόνο!!!

Πως μπορώ να γίνω μέλος στο running club του zougla ;

Η διαδικασία εγγραφής στο zougla.gr running club είναι πολύ απλή. Αφού εκδηλώσετε ενδιαφέρον  μέσω email στο runningclub@zougla.gr οι προπονητές του running club επικοινωνούν μαζί σας για να σας ενημερώσουν για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ούτως ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του προσωπικού σας προγράμματος. Στο email ενδιαφέροντος παρακαλείστε να στέλνετε και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Χαρείτε την εμπειρία του τρεξίματος και απολαύστε τα οφέλη της άσκησης στη καθημερινότητά σας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης