Η Εβίτα Παπαργυροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Είναι φυσικοθεραπεύτρια, απόφοιτη του Ανώτατου ΤΕΙ Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (M.Sc. in Molecular and Applied Physiology). Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάστηκε στη Foeldi Clinic στο Freiburg της Γερμανίας, πρότυπο κέντρο Λεμφολογίας και η πρώτη εξειδικευμένη κλινική που δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση λεμφοιδημάτων όπου εξειδικεύτηκε στην αποκατάσταση λεμφοιδήματος και λιποιδήματος. Πιστοποιήθηκε στην Ολοκληρωμένη Θεραπεία Λεμφοιδήματος στη Βοστώνη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Είναι απόφοιτη του Κολλεγίου Χειροπρακτικής της Στοκχόλμης στη Σουηδία και ειδικευμένη στην μέθοδο Activator Methods Chiropractic Technique στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Χρησιμοποιεί στην μέθοδο IASTM κινητοποίηση μαλακών μορίων με ειδικό εξοπλισμό καθώς και είναι από τους πρώτους παρόχους της μεθόδου στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξειδικεύεται στη μεθοδολογία Clinical Pilates εφαρμόζοντάς την για την αποκατάσταση παθήσεων και κακώσεων του μυοσκελετικού συστήματος. Είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια των μεθόδων θεραπείας στο νερό Halliwick και Bad Ragaz.

Σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης και φυσικοθεραπεύτρια του νεοσύστατου ιατρείου Λεμφοιδήματος στη Μονάδα μαστού της Α’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών.
Από το 2012 εως σήμερα είναι ιδιοκτήτρια του Physiopolis Αθήνα
Έχει διατελέσει μέλος της οργανωτικής επιτροπής όλων των ετήσιων συνεδρίων της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας «ΕΕΕΦ» από το 2008 έως και σήμερα και των Εθνικών Κατευθυντηρίων Οδηγιών (Guidelines) στη Χειρουργική Ογκολογία του Μαστού το 2012 στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και όλων των Ιατρικών Σχολών της Ελλάδος.

Είναι ενεργό μέλος του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών,
της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας και Τμήματος Χεριού,
της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας
της Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας,
και της Ελληνικής Εταιρείας Ιπποθεραπείας και Θεραπευτικής Ιππασίας.

Physiopolis Αθήνα
Διεύθυνση: Ζυμπρακάκη 81, Αθήνα – Κάτω Πατήσια
Τηλέφωνο:: 210 83 23 563
Fax:  210 83 12 444

E-mail: physio@physiopolis.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης