Ένα πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό εκτυλίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Κιάτο. Ένα δίχρονο αγοράκι υπέστη σοβαρά τραύματα όταν ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 20χρονο φίλο της μητέρας του στο Κιάτο.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 20χρονος βασικός ύποπτος τον οποίο υπέδειξε στις εισαγγελικές αρχές η μάνα του άτυχου παιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το περιστατικό και αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, το αγοράκι διασωληνώθηκε και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του, συνοδεία δύο γιατρών, στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ήθελε να βγει στην επαιτεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη μητέρα Ρομά του άτυχου αγοριού, είχε κάνει ψευδή κατάθεση, ισχυριζόμενη πως το παιδί ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα.

Όμως όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια από έρευνα της αστυνομίας, ο 25χρονος πατέρας του παιδιού είναι κρατούμενος σε στις φυλακές Ναυπλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα στην συνέχεια αποκάλυψε πως το 2χρονο αγοράκι, το ξυλοκόπησε ο 23χρονος φίλος της. Το σκηνικό του ξυλοδαρμού εκτυλίχτηκε στο δρόμο προς τον καταυλισμό και όταν η μητέρα δεν δέχτηκε την απαίτηση του 23χρονου φίλου της να αφήσουν το αγοράκι να πραγματοποιήσει επαιτεία στους τριγύρω δρόμους.

Η μαρτυρία της μητέρας σοκάρει, καθώς ο 23χρονος χτυπούσε με μανία, όπως ανέφερε, και χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του το άτυχο αγοράκι αφήνοντας το σε κωματώδη κατάσταση.

Φρικιαστικό είναι και το γεγονός πως ο δίχρονος παρέμεινε επί δυο μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού, μέχρι να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο συντονιστής του νοσοκομείου Κορίνθου, Αναστάσιος Γκιολής, δήλωσε στο korinthostv.gr ότι το άτυχο παιδί φέρει σοβαρά κατάγματα και αιμορραγούσε από το δεξί μάτι.

Πηγή: korinthostv.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης