Στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» που προβλήθηκε τη Δευτέρα, αποκαλύφθηκε ότι οι ιερόδουλες των οποίων προεκλογικά δόθηκαν τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα με την αιτιολογία ότι είναι φορείς του ιού του AIDS και της μεταφοράς του σε πελάτες μέσω της σεξουαλικής επαφής χωρίς προφυλάξεις, δεν ήταν όλες οροθετικές.

Το ρεπορτάζ αποκάλυψε πως στον επαναληπτικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κάποιες ήταν αρνητικές στον ιό, ενώ στο σύνολό τους έχουν αφεθεί ελεύθερες κι έχουν επιστρέψει στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα.
Από αυτό προκύπτουν τρία ερωτήματα: Πρώτον, τι εξυπηρετούσε η προεκλογική δημοσιοποίηση των προσώπων τους;. Δεύτερον, γιατί κανένας θεσμικός παράγοντας δεν παραδέχθηκε το λάθος και δεν αποκατέστησε τη φήμη και την αξιοπρέπεια των γυναικών αυτών και τρίτον, αν όντως είναι οροθετικές, γιατί σήμερα τους επιτρέπεται να εκπορνεύονται ενώ έχει αποδειχθεί ότι φέρουν τον ιό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Δήμητρα, μία από τις ιερόδουλες που φωτογραφήθηκε και διασύρθηκε ως ιερόδουλη- φορέας του AIDS, αποκάλυψε πως ο επαναληπτικός έλεγχος κατέδειξε ότι είναι αρνητική στον ιό. «Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκα ήταν αρνητικές», είπε χαρακτηριστικά. Τώρα, έχει επιστρέψει πίσω στο «πόστο» της, συνεχίζοντας την ίδια δουλειά, εκφράζοντας την πρόθεσή της να προχωρήσει σε μηνύσεις, καθώς ανησυχεί μήπως το παιδί της και η μητέρα της μάθουν το γεγονός. «Με άφησαν με το πού έγιναν οι εξετάσεις», αποκάλυψε.

Παράλληλα, κατήγγειλε: «Το AIDS υπάρχει χρόνια εδώ πέρα, απλά δεν τους ενόχλησε τόσα χρόνια. Τόσα χρόνια τι κάνουν; Τι έσκασε σαν βόμβα τώρα; Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το θέμα έσκασε τώρα ξαφνικά», αφήνοντας σαφείς αιχμές για την προεκλογική σκοπιμότητα του πράγματος. «Μέχρι και οι Πακιστανοί που εκμεταλλεύονται τις κοπέλες, έλεγαν δύο φορές με 10 ευρώ χωρίς προφυλακτικό. Και οι Έλληνες το έλεγαν», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης