Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγίας Παρασκευής, καταγγέλλουν την επίθεση σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία:

«Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΓ. Παρασκευής καταγγέλλει την πρωτοφανή, αιματηρή επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στελέχους της ΚΝΕ και δημοτικού συμβούλου Αγίας Παρασκευής Δ. Τσιμπουκάκη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν ψυχρώ, όπως λειτουργούν οι συμμορίες, χτύπησαν τον συναγωνιστή μπροστά στο περίπτερο του ΚΚΕ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η επίθεση αυτή είναι συνέχεια της προβοκάτσιας που επιχειρήθηκε να στηθεί από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την προηγούμενη Κυριακή στην προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είναι φανερό πως το μακρύ χέρι του συστήματος, οι μπράβοι του κεφαλαίου έχουν αναλάβει την επιχείρηση τρομοκρατίας της αριστεράς και του λαϊκού κινήματος.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ
Αύριο δίνουμε την πρώτη απάντηση: Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί όλους σε συγκέντρωση κατά των φασιστών την ΤΕΤΑΡΤΗ, 13/6 στην πλ. Αγίας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, στις 8.00 και διαδήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της περιοχής, τις δυνάμεις της αριστεράς και του κινήματος να δώσουμε μαζί αυτή τη σημαντική μάχη.
Υ.Γ. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες…»

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση αγνώστων σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012, 23:30

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης