Τέλος στο θρίλερ με τον 30χρονο ο οποίος επετίθετο σε γυναίκες, συνήθως σε υπόγειες διαβάσεις στο Μαρούσι, έδωσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ την Τετάρτη.

Όλα ξεκίνησαν στις 11 Μαΐου, όταν μία γυναίκα τηλεφώνησε έντρομη στην Άμεση Δράση, υποστηρίζοντας ότι είχε πέσει θύμα επίδοξου βιαστήΟ 30χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα έπειτα από απόπειρα να ασελγήσει σε βάρος ακόμη μίας γυναίκας, ενώ εκείνη προχωρούσε σε υπόγεια διάβαση. Ο εν λόγω άνδρας, όπως έγινε γνωστό, είχε επιτεθεί σε συνολικά πέντε άτομα, ευρισκόμενος σε απόμερα μέρη και κυρίως σε υπόγειες διαβάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν στις 11 Μαΐου, όταν μία γυναίκα τηλεφώνησε έντρομη στην Άμεση Δράση, υποστηρίζοντας ότι είχε πέσει θύμα επίδοξου βιαστή σε υπόγεια διάβαση στο Μαρούσι.

Ακολούθησαν ακόμη δύο καταγγελίες για παρόμοιες επιθέσεις και η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σήμερα, οι φωνές ακόμη μίας παθούσας, η οποία ήταν το τέταρτο στη σειρά θύμα του 30χρονου, «σήκωσαν στο πόδι» τη γειτονιά του Αμαρουσίου, πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο. Ως αποτέλεσμα, κινητοποιήθηκε άμεσα η ομάδα ΔΙΑΣ, η οποία και προχώρησε στη σύλληψη του δράστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι καταγγέλλουσες μετέβησαν στο Α.Τ. Αμαρουσίου και αναγνώρισαν το πρόσωπο του δράστη. Στο μεταξύ, ακόμη μία γυναίκα, έχοντας ενημερωθεί για τη σύλληψή του, τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. και κατήγγειλε ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα του επίδοξου βιαστή. Και αυτή πήγε στο Α.Τ. Αμαρουσίου και αναγνώρισε τον 30χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Το zougla.gr βρέθηκε στα σημεία όπου δρούσε ο 30χρονος, αλλά και στην περιοχή όπου συνελήφθη στο Μαρούσι, κοντά στο νοσοκομείο «Υγεία».

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Σάτυρος επιτίθεται σε γυναίκες στο Μαρούσι Αττικής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης