Μικρότερος συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες, είναι ο αριθμός των σχολείων, που θα μείνουν αύριο κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας στην Δυτική Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, αύριο θα μείνουν κλειστά για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα τα σχολεία στο δήμο Καλαβρύτων.

Στην Πάτρα, θα μείνουν κλειστά τα νηπιαγωγεία και το δημοτικά σχολεία Σελλών και Άνω Κστριτσίου.

Στο Αγρίνιο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις τοπικές κοινότητες Αγίου Βλασίου και Καλλιθέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλειστά και αύριο τα σχολεία σε πολλούς δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, με αποφάσεις των δημάρχων, τα σχολεία σε πολλούς δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλο το νομό Σερρών.

Στο δήμο Κασσάνδρας Χαλκιδικής δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία, οι παιδικοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί. Κλειστά τα σχολεία και στο δήμο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής. Για τέταρτη μέρα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο δήμο Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Ούτε αύριο θα χτυπήσει το σχολικό κουδούνι στο δήμο Παιονίας Κιλκίς. Δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο δήμο Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο δήμο Νάουσας Ημαθίας. Δεν θα λειτουργήσουν επίσης οι παιδικοί σταθμοί του δήμου, το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας «Εστία Μουσών», καθώς και τα Εικαστικά Εργαστήρια.

Στο δήμο Αλμωπίας Πέλλας δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλου του δήμου Έδεσσας θα παραμείνουν κλειστά. Λόγω μικρής προσέλευσης παιδιών θα λειτουργήσει μόνο ο Α παιδικός σταθμός με το προσωπικό όλων των μονάδων, για την εξυπηρέτηση όλων των παιδιών.

Κλειστά θα είναι την Πέμπτη και την Παρασκευή τα σχολεία στο δήμο Σκύδρας.

Παραμένουν τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Φθιώτιδας, με βάση τις αποφάσεις που εκδόθηκαν από το σύνολο των δήμων.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο τα σχολεία σε ολόκληρη την Ευρυτανία και τη Φωκίδα.

Τα σχολεία στην περιοχή της Κύμης, Ευβοίας θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, ενώ κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν στο Δήμ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης