Κορυφώνεται το σήριαλ των προσωπικών διαφορών και ξεκαθαρισμάτων στη δημόσια τηλεόραση με την απίστευτη διαχείριση της σύγκρουσης μεταξύ της κεντρικής παρουσιάστριας Έλλη Στάη και του διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ Βασίλη θωμόπουλου με επιστέγασμα τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης προκειμένου να διελευκανθεί ποιος από τους δύο ψεύδεται.

Επειδή, η παραπάνω παράγραφος ακούγεται ως εξωπραγματική παρατίθεται ο διάλογος ο οποίος έλαβε χώρα μεταξύ της κ. Στάη, του κ. Θωμόπουλου, του γενικού Διευθυντή Ειδήσεων Αμίλιου Λιάτσου και του διευθύνοντα συμβούλου της Δημόσιας Τηλεόρασης Νίκου Σίμου το απόγευμα της πέμπτης στο ραδιομέγαρο. Μετά την απόφαση του κ. Νίκου Σίμου να διεξάγει ΕΔΕ και μέχρι ολοκλήρωσής της απηλλάγη των καθηκόντων της η Έλλη Στάη, η οποία και στη συνέχεια ρώτησε: «Γιατί εγώ να απαλλαγώ τν καθηκόντων μου μέχρι νεοτέρας και ο κ. Θωμόπουλος να εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντά του;». Ν. Σίμος: «Μα γιατί κ. Στάη εσείς είστε μπροστά από τις κάμερες και φαίνεστε ενώ ο κ. Θωμόπουλος είναι πίσω από τις κάμερες και δεν φαίνεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατόπιν αυτού του διαλόγου είναι προφανές πως το έλλειμμα σοβαρότητας στη Δημόσια Τηλεόραση έχει προ πολλού υπερβεί τα όρα αντοχής και ανοχής των φορολογουμένων και ως κατακλείδα επισημαίνεται ότι οι μισθοί όλων όσοι προαναφέρθηκαν κατατίθενται σε μηνιαία βάση μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ από τον Έλληνα φορολογούμενο. Σε ορισμένες εκφάνσεις της δημόσιας ζωής ακόμα και το «αιδώς Αργείοι» έχει απολέσει το νόημά της στην κοινωνία των Νεοελλήνων.

ΥΓ: Για την ιστορία,, η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου Έλλη Στάη αμφισβήτησε προ ημερών τον τρόπο δόμησης του δελτίου από τον διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Θωμόπουλο. Η μεταξύ τους διένεξη κατέληξε σε μία διμερή συζήτηση κατά την οποία η κεντρική παρουσιάστρια ισχυρίστηκε ότι κατά το συμβόλαιό της φέρει ευθύνη για τη δομή του δελτίου. Το περιστατικό έγινε γνωστό και το περιεχόμενο της διένεξης παραπέμφθηκε στον διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Σίμο, αφού πρώτα το διαχειρίστηκε ο γενικός διευθυντής ειδήσεων Αιμίλιος Λιάτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης