Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για να καταλήξουν στην ταυτότητα των δραστών που απήγαγαν την 27χρονη ανιψιά του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και στον εντοπισμό του κρησφύγετου όπου έκρυψαν την νεαρή.

Η κατάθεσή της φαίνεται να ρίχνει φως στα κενά σημεία που υπάρχουν για τον εντοπισμό των δραστών, καθώς η νεαρή φοιτήτρια ανέφερε ότι ένας από τις τρεις φωνές μιλούσε σπαστά ελληνικά και ενδέχεται να είναι Αλβανός υπήκοος ή από χώρα πρώην ανατολικής Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την 27χρονη, λίγο πριν την παραδώσουν το πρωί της Κυριακής, την μετέφεραν πρώτα με αυτοκίνητο και μετά με μηχανή. Tης έδεσαν τα μάτια, της φόρεσαν κράνος και στη συνέχεια την άφησαν κοντά στο σπίτι της.

Η 27χρονη ανέφερε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας πως για να προσεγγίσει κάποιος το κρησφύγετο, έπρεπε να κατέβει σκαλοπάτια, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις της αυτό βρίσκεται σε ερημικό σημείο, καθώς δεν είχε ακούσει εξωτερικούς ήχους.

Τέλος στην κατάθεσή της ανέφερε πως σε ένα από τα σημειώματα προς τον πατέρα της το οποίο βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο φορτηγάκι κοντά στο δημοτικό στάδιο της νέας Ιωνίας, έγραφε ότι είναι καλά, να δώσει χαιρετίσματα στις δύο αδελφές της και να παραδώσουν γρήγορα τα λύτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης