Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το έγκλημα τη Νάξο με θύμα την 59χρονη εικαστικό Κατερίνα Ζαζάνη.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σύμφωνα με το naxos-news.gr ένας άνδρας αλβανικής υπηκοότητας που διέμενε στο χωριό Γλινάδο, πολύ κοντά από τον τόπο διαμονής του θύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ύποπτος εκτελούσε εργασίες στο σπίτι της, όμως η Ζαζάνη δεν ήταν ευχαριστημένη και του είχε πει να σταματήσει, γεγονός που εικάζεται ότι προκάλεσε την οργή του υπόπτου.

Το γεγονός ότι έχει διαφύγει από το νησί έχει προκαλέσει υποψίες και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ακόμη, ότι ο γιος της είχε πληροφορηθεί το γεγονός της απόλυσης του εργάτη και γι’ αυτό ανησύχησε ιδιαίτερα που η μητέρα του δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις του από την Αθήνα όπου σπουδάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν άλλωστε ο ίδιος που ειδοποίησε κάτοικο της Νάξου και του ζήτησε να μεταβεί στο σπίτι για να διαπιστώσει για ποιον λόγο η μητέρα του δεν απαντούσε στις κλήσεις του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα ήταν πεσμένη στο πάτωμα όταν βρέθηκε, ενώ υπήρχαν ίχνη αντίστασης και μώλωπες.

Στους χώρους υποδοχής του σπιτιού δεν υπήρχαν σημάδια που να καταδείκνυαν πρόθεση κλοπής, όμως τα υπόλοιπα δωμάτια ήταν όλα άνω κάτω. Το γεγονός αυτό παραπέμπει σε δύο σενάρια:

-Eίτε ότι όντως επιχειρήθηκε και πραγματοποιήθηκε κλοπή

-Είτε ότι ο δράστης ήθελε να αφήσει αυτήν την εικόνα προκειμένου να παραπλανήσει τις αρχές.

Διαβάστε επίσης:
Δολοφόνησαν 59χρονη στη Νάξο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης