Άστατο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με σταδιακή βελτίωση του καιρού στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα και το Αιγαίο, περιμένουμε την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και κατά τόπους στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αλλά και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Νεφώσεις με βροχές και σταδιακή βελτίωση, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι ισχυροί αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης