Νέες κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι κρατούμενες των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, οι οποίες διαμαρτύρονται για την επικείμενη μεταφορά τους σε ακατάλληλη πτέρυγα.

Αυτούσια η ανακοίνωσή τους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα Παρασκευή 29 Αυγούστου κλιμακώνουμε την κινητοποίησή μας ενάντια στην άδικη μεταφορά-στριμωγμά μας στην πτέρυγα των 6 χρυσαυγιτών βουλευτών.

Η επιβεβαίωση όλων όσων λέγαμε, ήρθε κιόλας την Τετάρτη, όταν αντιπροσωπεία της Θέμις Κατασκευαστικής (υπεύθυνη για τα κτίρια των φυλακών) έκρινε ακατάλληλη την πτέρυγα για την μεταφορά μας. Όμως παρά τις κινητοποιήσεις μας και τις επαναλαμβανόμενες κρούσεις προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και τον γενικό γραμματέα Μαρίνο Σκανδάμη, οι ίδιοι επιμενουν να κωφεύουν προκλητικά.

Για αυτό και εμείς ξεκινάμε σήμερα ολοήμερη διαμαρτυρία- άρνησης εισόδου στα κελιά, μέχρι να δοθεί απάντηση απ’ τους αρμόδιους φορείς στο δίκαιο αίτημα μας. Για ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα υπεύθυνο είναι το υπουργείο Δικαιοσύνης και η αδιαφορία του για τα προβλήματα των κρατουμένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

Διαβάστε επίσης:

Κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού: Ζητάμε να μπει τέλος στην αδικία, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014, 17:06

Επιτροπή Αγώνα Γυναικείων Φυλακών: Επικρατεί Μεσαίωνας στον Κορυδαλλό, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014, 19:01

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης